close

Am discutat in articolele anterioare despre case celebre ale vedetelor de talie internationala si v-am incantat privirile cu imagini incredibile. Astazi a venit randul sa prezentam casa unei vedete de pe la noi: Andreea Banica.  Cantareata este probabil una din cele mai discrete persoane din showbiz-ul romanesc si mereu a stiut sa exceleze in cariera fara a isi compromite viata personala.

Casa Andreei Banica este situata intr-un cartier rezidential din Comuna Pantelimon si are o suprafata totala de 288 metri patrati. Este o casa cu stil si foarte mult bun gust. Cantareata este o mare iubitoare a obiectelor vintage asa ca intreaga sa casa a fost decorata cu mobila veche. Chiar ea a recunoscut ca a mers la magazine de profil si a ales singura fiecare piesa de mobilier. Cum stim cu totii ca acest tip de mobila este destul de scump, Andreea Banica a investit foarte mult in mobilarea casei. In schimb noua ne-a placut rezultatul final. Totul este foarte aerisit si nu aglomerat cum suntem obisnuiti cu casele care inca mai pastreaza mobila veche.

casa-andreei-banica (9)

Pentru ca Andreea este o persoana care are nevoie de optimism in fiecare zi, a apelat la sfaturile unui specialist feng-shui pentru redecorarea casei. La sugestiile pe care acesta i le-a dat, cantareata si sotul ei au aranjat anumite obiecte din casa tocmai pentru a atrage mereu energie pozitiva.

Inclusiv parchetul din casa este in stil vechi, la fel ca cel din apartamentele de alta data din Romania. Dar se potriveste extraordinar cu toata mobila care este pe aceeasi tema. De altfel intreaga atmosfera a casei este in stil baroc. Aceasta este completata si de obiectele decorative pe care artista si sotul ei le-au achizitionat de prin intreaga lume. Andreea marturiseste ca mereu cand mergea in concerte sau in vacanta, si avea timp de cumparaturi, se uita prin magazinele cu atntichitati tocmai pentru a mai lua ceva care sa ii infrumuseteze casa.

Poate unora nu le place stilul vechi, dar pentru Andreea si sotul ei Lucian aceasta este locuinta pe care si-au dorit-o. Fiecare colt al ei a fost personalizat dupa mofturile lor si putem spune ca aici si-au creat refugiul lor de toate zilele. Iar din momentul in care le-a venit si micuta Sofia Maria pe lume cu siguranta casa lor este acel univers in care nimic rau nu li se poate intampla.

Hai sa admiram impreuna cateva imagini din casa Andreei Banica:

casa-andreei-banica (7)-horz

casa-andreei-banica (1)

casa-andreei-banica (6)

casa-andreei-banica (5)

casa-andreei-banica (4)

casa-andreei-banica (2)-horz

Sursa fotografii: www.casamea.ro

Tags : arta feng shuicasa andreei banica

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.