close
Case Celebre

Casa lui Johnny Carson – in Malibu, pe malul oceanului!

Astazi va prezentam un proiect special, una dintre casele regratatului Johnny Carson, cel care a fost gazda emisiunii The Tonight Show vreme de peste 30 de ani. Aceasta proprietate a fost pusa recent la vanzare, avand niste costuri considerabile de intretinere, dar si pentru ca face obiectul unei mosteniri lasate in urma de Carson. Vorbim totusi de o proprietate in Malibu, in una dintre cele mai exclusiviste si mai scumpe locuri de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Casa lui Johnny Carson a fost construita in acest loc in anul 1978 de catre un arhitect neomodern. Astazi, ea este scoasa la vanzare pentru suma de 81,5 milioane de dolari si de ea va beneficia cineva potent financiar, care va dori sa beneficieze deopotriva de frumusetea peisajelor, de lipsa forfotei cotidiene (plus ca in zona accesul este restrictionat), care sa aiba in permanenta un loc in care sa evadeze si in care sa nu fie deranjat de catre nimeni, daca se doreste acest lucru.


Sigur, casa poarta urmele anilor de glorie din perioada 80, dar nu pare invechita catusi de putin, ea bucurandu-se de sala de conferinta, crama cu temperatura controlata, camera de siguranta, precum si multe livinguri si terase cu privire catre oceanul Pacific. De exemplu, in fostul dormitor al proprietarului de drept, un master bedroom care ocupa intregul cel de-al doilea etaj, exista o iesire catre o terasa din care nu se vede nimic altceva decat o parte din gradina locuintei si in rest doar oceanul Pacific in toata splendoarea sa.

De asemenea, un alt punct forte este o minunata gradina botanica proprie, in care se gasesc de la arbori de eucalipt pana la tec, arbori de piper si alte flori, arbori si arbusti exotice, toate pentru incantarea viitorilor proprietari.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.