close
Case Celebre

Casa lui Tom Cruise, vanduta pentru 11,4 milioane de dolari

Stim deja despre Tom Cruise ca este un adept infocat al Bisericii Scientologice, alaturi de alti cativa actori importanti de la Hollywood. Ce nu stie multa lume e faptul ca celebrul actor se bucura de o pozitie inalta in cadul acestei Biserici, fiind vazut deseori in compania unor alti membri importanti; mai mult, despre proprietatea pe care o prezentam astazi se spune ca ar fi gazduit intalnirile importante ale liderilor acestei factiuni, chiar daca la suprafata, proprietatea era folosita de catre sora lui Cruise.
the-city-views-of-la-are-incredible

outside-the-property-has-plenty-of-entertaining-space-as-well-as-a-lagoon-style-heated-pool
the-main-mansion-has-three-bathrooms-with-en-suite-bathrooms-the-guest-house-has-four-bedrooms-and-four-bathrooms
the-kitchen-has-a-rustic-feel-with-natural-wood-finishes-which-is-summarized-by-the-listing-agent-as-italian-farmhouse
the-property-has-both-a-4965-square-foot-main-residence-as-well-as-a-separate-1742-square-foot-guest-house-the-main-house-has-oak-floors-and-venetian-plaster-walls
according-to-variety-the-estate-is-rumored-to-have-been-a-not-so-secret-scientology-retreat
welcome-to-tom-cruises-hollywood-hills-compound-the-home-is-right-off-of-the-famous-mulholland-drive-shielded-from-the-street-by-fences-and-gates-with-a-long-winding-driveway

tom cruise hollywood hills
Pretul cerut initial de catre artist a fost de 13 milioane de dolari, insa pretul efectiv de tranzactie a fost de 11,4 milioane de dolari, cu o pierdere de aproximativ de 265 de mii de dolari. Proprietatea este compusa din doua parcele, dintre care cea principala a fost cumparata de Cruise in 2005, pentru $9,85 milioane. Cea de-a doua parcela a fost cumparata imediat dupa, pentru 1,80 de milioane de dolari.

Cert este ca aceasta proprietate nu este singura casa a artistului. Casa lui Tom Cruise, cea de facto, este o proprietate din Beverly Hills care a fost cumparata in 2007, despre care o sa vorbim, poate, in zilele urmatoare.

Desi proprietatea in sine nu este foarte mare, datorita spatiului verde si a faptului ca se afla intr-o zona deluroasa, Tom Cruise s-a putut bucura de o intimitate destul de mare pe parcursul sederii/intalnirilor in aceasta casa. De fapt, termenul de casa este impropriu, intrucat pe proprietate se gasesc 2 cladiri: o casa principala, cu o suprafata locuibila de 460 de metri patrati, decorata simplist, cu influente venetiene, iar cea de-a doua, o casa de oaspeti (cu 4 dormitoare), de 160 de metri patrati.

Nu putem incheia acest articol fara sa amintim un aspect: peisajul pe timp de noapte al Los Angeles-ului, ma refer la cel care se observa de pe proprietate, este fabulos. Gratie faptului ca proprietatea este asezata oarecum pe varful unui deal, peisajul e aproape unic.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.