close
Case Celebre

Casa lui Tom Ford – o minunatie minimalista scumpa!

De Tom Ford ati auzit cu siguranta. Este una dintre cele mai influente vedete de la Hollywood si din lumea modei, punandu-si amprenta de-a lungul timpului, atat asupra propriei liniei de imbracaminte, asupra celor de la Gucci si Yves Saint Laurent, acolo unde a a fost director de creatie, dar si asupra filmelor “A Single Man” si “Nocturnal Animals”, ultimul fiind premiat in mai multe gale de film.

Astazi va prezentam casa lui Tom Ford, casa pe care acesta s-a deschis sa o scoata la vanzare. E o proprietate spectaculoasa de 20,000 de acri -circa 80 de kilometri patrati, una dintre cele mai mari din zona (care, de altfel, este foarte scumpa), Santa Fe fiind una dintre cele mai exclusiviste zone in materie de proprietati imobiliare. Proprietatea este scoasa la vanzare pentru suma de 75 de milioane de dolari


Proprietatea poarta semnatura lui Tadao Ando si are o forma dreptunghiulara, cu camere masive, dar si cu hambare pentru cai, tarcuri si terenuri de antrenament, precum si 2 aene interioare pentru calarit.

O buna parte din structura de la suprafata a casei principale e amenajata in sistem open house, pentru o mai buna idee de libertate. Sunt mai multe casute secundare, fiecare cu utilitatea ei, dar in principiu, majoritatea sunt de oaspeti.

Acum sa vedem, se incumeta cineva sa plateasca 75 de milioane de Euro pentru casa lui Tom Ford?

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.