close

Ati auzit de Wayne Gretzky? Daca nu, e unul dintre jucatorii de hockey legendari, poate cel mai bun din toate timpurile, cum arareori s-a mai vazut vreodata. Bineinteles, atletii profesionisti sunt foarte bogati si adesea investesc in vile luxoase precum aceasta.

Casa lui Wayne Gretzky se pare a fi o investitie buna, intrucat a fost cumparata in 2009 pentru 2,8 milioane de dolari (pe fondul pietei imobiliare situate la pamant), iar acum este la vanzare pentru suma de 8,2 milioane de dolari, cu 2 milioane mai putin fata de prima data cand a fost listata pe piata imobiliara.

Casa are o suprafata de 810 metri patrati si se afla in spatele unui club de golf, undeva in muntii din Santa Monica, astfel ca viitorii proprietari vor avea parte de o intimitate totala.
casa lui Wayne Gretzky 14

casa lui Wayne Gretzky 13

casa lui Wayne Gretzky 12

casa lui Wayne Gretzky 11

casa lui Wayne Gretzky 10

casa lui Wayne Gretzky 9

casa lui Wayne Gretzky 8

casa lui Wayne Gretzky 7

casa lui Wayne Gretzky 6

casa lui Wayne Gretzky 5

casa lui Wayne Gretzky 4

casa lui Wayne Gretzky 3

casa lui Wayne Gretzky 2

casa lui Wayne Gretzky
Desi are numai 5 dormitoare, casa lui Wayne Gretzky este spectaculoasa din toate punctele de vedere: are o intrare prevazuta cu un mini parc si cu o fantana arteziana si o curte din spate cu o bucatarie exterioara, in care este si o piscina, precum si o casa de oaspeti separata de cladirea principala.

Se vede ca la decorarea casei s-a apelat la serviciile unui decorator profesionist, lucru observabil din usurinta cu care se imbina atat elemente moderne cu elemente traditionale europene, cat si cu mobilierul special construit. Atat in livinguri, cat si in celelalte camere exista candelabre spectaculoase, care constribuie dramatic la efectul vizual, cat si semineuri, care sunt utile in noptile racoroase de munte.

Observati va rog cum se imbina perfect semineul, candelabrul cu spatiul de depozitare al vinului si cu spatiul de lucru. Combinatia e atat de reusita, incat pare ca toate celelalte elemente nu ar putea fi alaturate nicidecum in alta varianta.

Exista, de asemenea, doua dormitoare principale, din 5 posibile, care au fiecare cate o baie completa, cu jacuzzi, cabina de dus si propria sauna, totul pentru ca aceasta casa sa ofere conditii aproape paradisiace viitorilor proprietari.