close
Case Celebre

Casa unui magnat de pe Wall Street – David Solomon

Daca numele de David Solomon nu va spune nimic (nu, nu are nicio legatura cu religia), atunci Goldman Sachs cu siguranta va spune. David Solomon este unul dintre presedinti si, in cele ce urmeaza, va prezentam proprietatea pe care acesta tocmai a pus-o spre vanzare.

Este vorba de o proprietate intr-o zona exclusivista si foarte scumpa, in Aspen, in statul american Colorado. Pretul cerut este de 36 de milioane de dolari pentru o proprietate cu o suprafata de 83 de acri, care gazduieste o casa construita dupa cerintele si ordinele directe ale lui Solomon, cat si o casa pentru oaspeti.

Casa principala a fost conceputa cu un design asemanator al unei cabane de munte, cu lemnul si piatra pe post de materiale dominante. Fiind la poalele muntilor Aspen, casa se bucura de ferestre mari, pentru o priveliste cat mai buna si mai spectaculoasa.


Locuinta in sine a fost construita in 2009, crescand dramatic pretul proprietatii. Livingul principal e boltit cu barne de lemn masive, asemeni unei cabane montane si gazduieste un semineu imens. Casa in sine nu e chiar de vacanta, avand in vedere ca are sala de cinema proprie, sala de conferinte, 7 dormitoare (7 bai complete). In plus, in curtea din spate este o piscina cu apa incalzita, precum si un jacuzzi de exterior impamantat, astfel incat sa ofere celor care il folosesc, o experienta cat mai placuta si de neuitat. Tot in curtea din spate se afla si o sauna special amenajata, cu aburi, astfel incat viitorii proprietari sa se poata bucura de zile linistite si relaxante.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.