close
Case Celebre

Cum arata casa lui John Travolta

Pe John Travolta il stiti cu siguranta din filme celebre precum Pulp Fiction, Wild Hogs, Lonely Hearts, From Paris with Love si alte productii in genul. Ce nu stiati, probabil, e faptul ca actorul are o adevarata pasiune pentru avioane. E asa de pasionat incat, pe proprietatea lui din Florida si-a amenajat propria pista de avion si un semi-garaj pentru doua avioane.

Casa lui John Travolta, sau cel putin aceasta, se afla in Ocala, in statul american Florida, si este una dintre cele mai populare proprietati gratie pistei de decolare/aterizare. Ati mai vazut vreodata asa ceva? John Travolta este, probabil, singurul actor cu un Boeing 707 care poate fi parcat… in spatele casei. Avionul nu este singurul mod prin care actorul ajunge acasa, dovada fiind garajul capabil sa protejeze nu mai putin de 16 masini.
john travolta 12 john travolta 11 john travolta 10 john travolta 9 john travolta 8 john travolta 7 john travolta 6 john travolta 5 john travolta 4 john travolta 3 john travolta 2 john travoltaPasiunea pentru avioane se vede in casa lui John Travolta, mai ales camera in care se ia masa, camera a carei pereti sunt tapetati cu imagini cu avioane. Altfel, casa este luxoasa si include 5 dormitoare pentru oaspeti, piscina, propriul cinematrograf, propria sala de sedinte, ba chiar si o sala de fitness. Sigur, nicio alta caracteristica a acestei case nu poate rivaliza cu… garajul pentru avioane, insa nu puteam sa nu le enumeram.

Casa se ridica la o valoare de 25 de milioane de dolari, in care, bineinteles, nu intra si pretul aeronavelor detinute de John Travolta.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.