close
Case Celebre

Donald Trump – vacanta pe terenul de golf personal!

Nu o fi Donald Trump, actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii, cel mai popular politician, insa stim ca este un dezvoltator imobiliar cunoscut. Chiar daca multe dintre afacerile lui au dat faliment, printre care si cateva cazinouri, insa detine in continuare o serie de terenuri de golf.

Astazi va prezentam terenul de golf din Bedminster, New Jersey, al lui Donald Trump, o proprietate care mai demult i-a apartinut lui John Delorean, fondatorul celebrei companii auto DMC. Ce are special acest teren? Ei bine, a beneficiat in ultimele saptamani de o reclama marita pe fondul faptului ca aici isi petrece Trump vacanta de vara.

Proprietatea a fost cumparata in 2002 pentru o suma ce se vehiculeaza a fi in jurul sumei de 35 de milioane de dolari. La capitolul acesta, Trump a fost mereu secretos si a dat adesea informatii diferite.


Proprietatea nu avea initial terenuri de golf, insa cu ajutorul lui Tom Fazio (una dintre somitatile lumii de design de terenuri de golf), s-au amenajat 2, unul deschis in 2004 si celalalt 4 ani mai tarziu. Ambele gazduiesc acum importante competitii de golf, cel mai recent fiind Campionatul Statelor Unite Pentru Femei din 2017.


Fiind un domeniu cu pretentii,e frecventat adesea de oameni prezenti in FORBES Top 500, cu toate ca ultimele scandalui in care a fost implicat presedintele Trump a cam alterat imaginea proprietatilor lui. Cu toate acestea, se spune ca multe afaceri au fost perfectate aici, accesul facandu-se doar pe baza cardurilor de membru, mai ales acum, cand acest teren e protejat si de catre serviciile secrete. Totusi, ca sa va faceti o idee despre ce fel de sume vorbim, ganditi-va ca momentan sunt circa 420 de membri care platesc anual sume de pana la 350,000 de dolari americani ca sa poata avea acces in acest loc.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.