close
Case Celebre

NBA-ul Famer David Robinson ne primeste in vizita la el !

Din seria vedetelor din lumea sportului astazi am decis sa mergem in vizita la NBA-ul Famer David Robinson. Resedinta acestuia se afla in San Antonio, Statele Unite ale Americii. Vila este construita in stil mediteranean si se intinde pe 2 hectare cu tot cu spatiul ce o inconjoara. Constructia in sine ofera 8.200 m2 de locuit. Desi are o suprafata destul de mare, nu are atat de multe camere pe cat ne-am fi asteptat. Astfel ea are 5 dormitoare cu baie proprie, un living spatios si o bucatarie pe masura. Trebuie sa stiti ca de-a lungul ei se pot observa si 3 seminee, din care unul este chiar in living.

Am observat o asortare in tot ceea ce tine de decor. De exemplu mozaicul ce inconjoara piscina si aleile din aproprierea casei este cam in aceeasi culoare cu gresia din casa. Astfel intrarea este in holul principal este una destul de lina. Un aspect care ni s-a parut putin rustic pentru o vila intr-o zona cu mult soare, este gresia de la nivelul inferior. Astfel aceasi culoare de gresie este intalnita in hol, living si bucatarie. V-am spus totul este asortat si linear. La iesirea din living se afla o terasa acoperita in aproprierea piscinei. Peretii acesteia sunt din piatra vopsita in nuanta pavajului din curte.

Imagini din resedinta lui Famer David Robinson :

Famer David Robinson casa (1)

Famer David Robinson casa (3)

Famer David Robinson casa (4)

Famer David Robinson casa (5)

Famer David Robinson casa (6)

Famer David Robinson casa (9)

Famer David Robinson casa (7)

Famer David Robinson casa (2)

Famer David Robinson casa (10)

Famer David Robinson casa (11)

Famer David Robinson casa (12)

Famer David Robinson casa (13)

Famer David Robinson casa (14)

Famer David Robinson casa (15)

Famer David Robinson casa (16)

Famer David Robinson casa (17)

Famer David Robinson casa (8)

Probabil ca ati observat din fotografii ca intreaga locuinta este zugravita in nuante de crem. Interesant este cum a combinat stilul putin rustic cu cel mediteranean. Balustradele scarilor sunt din fier forjat. Acelasi tip de fier se intalneste la scaunele din sala de mese, dar si pe terasa la masa amenajata aici. Pentru ca este o celebritate in lumea bascketului nu se putea sa lipseasca un astfel de teren. Si cum are o curte foarte spatioasa si-a amenajat un teren in aer liber asemanator cu cel de la meciurile NBA. Pe langa acesta am putut vedea ca Famer David Robinson si-a aranjat si un teren de volei. Cara areta ca cel de pe plaja pentru ca a pus nisip in jurul fileului. Este tot un sport in care ai nevoie de inaltime, la fel ca bascketul. In vecinatatea terenului de bascket a fost construit si un foisor cu masa si scaune. Probabil ca sotiile sau prietenele lor sa poata stea linistite la povesti in timp ce ei isi desfasoara competitia amicala.

Nu ati putut vedea prea multa mobila in casa pentru ca sportivul a scos-o la vanzare. Si isi vinde proprietatea cu tot cu bunurile personale. Singurele incaperi ce au ramas mobilate sunt bucataria si baile.

Deci daca v-a captivat o astfel de vila puteti sa licitati pentru cumpararea ei. Pretul de pornire 3.7 milioane dolari !

Tags : Famer David Robinson