close

Frumoasa Gisele Bundchen  impreuna cu sotul ei, fundasul Tom Brandy si-au construit o casa care se bazeaza foarte mult pe reciclare si refolosirea materialelor. Inainte de toate ei sunt iubitori de simplitate si confort si si-au dorit o casa care sa indeplineasca toata conditiile unui camin adevarat. Ei au construit o casa extraordinar de mare pentru ca cei doi soti au trei copii, dar si foarte multe rude care au copii la randul lor. Ideea a pornit de la faptul ca isi doreau sa aiba un spatiu unde sa organizeze reuniuni de familie si fiecare membru in parte sa beneficieze de locul lui in casa. Celor doi le place sa spuna ca aceasta casa este sanctuarul familiei lor si ca in momentele in care sunt cu totii aici, nimeni si nimic nu le poate face rau.

Casa este construita cartierul Brentwood din Los Angeles si detine un spatiu locuibil de 14.000   de metri patrati.  Materialele folosite la ridicarea acestei locuite sunt in proportie de 90% provenite din reciclare sau regenerate si au costat aproximativ 20 de milioane de dolari.

Este o locuinta care abunda in decoruri luxuriante, dar combinate cu foarte mult bun gust. Punctele de atractie ale casei sunt piscina exterioara din aproprierea intrarii principale si sala de sport complet echipata.

Super modelul Bundchen este un ambasador global pentru Programul de Mediu al Natiunilor Unite, iar cuplul a mentionat echipei de arhitecti sa doresc sa conserve sis a protejeze cat mai mult mediul natural. Unul dintre imperativele lor primare atunci cand s-a inceput construirea casa a fost de a se utiliza cat mai multe componente reciclate si sa implementeze sisteme de energie si de apa, care ar ameliora impactul poluarii naturii. Pentru a fi o locuinta eco per total acestia au montate doua panouri solare pentru electricitate, unul in gradina din spatele casei iar altul pe casa. Aceste doua panouri reusesc sa ofere tot necesarul de electricitate al proprietatii.

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (1)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (14)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (12)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (13)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (4)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (5)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (10)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (11)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (3)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (2)

O super casa a super modelului Gisele Bundchen freshhome (15)

Per total interioarele emana o atmosfera sofisticata prin intermediul corpurilor de iluminat care sunt de dimensiuni si forme variate. De exemplu in living si in dressingul principal vom putea observa candelabra superbe care permit luminii ca curga. Schema de culori este una neutral pentru ca a fost mentinuta cea a materialelor reciclate, iar pe alocuri mai apar palcuri de culoare prin intermediul obiectelor decorative sau al vazelor cu flori.

Mobilierul a fost realizat cu material natural fine cum ar fi pielea, matasea sau catifeaua. PEntru momentele cu intreaga familie, resedinta beneficiaza de o curte foarte generoasa unde se pot juca cu totii sau efectiv sa stea intinsi pe iarba pentru a depana amintiri sau a povesti noutatile din viata lor.

Pe noi ne-a fascinate aceasta locuinta si ne-a lasat sa visam ca poate vom avea ocazia sa ne construim si noi sanctuarul familiei noastre!

Tags : amenajare gradinacasa de vedetafundasul Tom BrandyGisele Bundchenpanouri electricesupermodelul Gisele Bundchentop bucatarii 2013top case 2013top case celebritati 2013vilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.