close

Michael Jordan este unul din cei mai celebri basketball-isti din intreaga lume. O personalitate care si-a pus amprenta pe acest sport si care a reusit sa il duca spre cele mai inalte cote ale succesului. Pentru ca el este o stea si casa vedetei straluceste asemenea numelui sau. Asa ca astazi vom face o vizita prin resedinta sa care se intinde pe o suprafata de 56.000 metri patrati. Este una din cele mai mari proprietati din lumea vedetelor care reuseste sa fascineze pe fiecare si sa ne trimita intr-o alta dimensiune a spatiului si timpului.

Enorma resedinta are in componenta 9 dormitoare, 15 bai, 15 garaje cu sistem de incalzire, 5 seminee dispersate prin toata casa, o pivnita in care se adapostesc peste 500 de sticle de vin scumpe, o zona de cinema,  un centru de fitness, o piscina exterioara, un salon de infrumusetare, un living pentru fumatori si unul pentru nefumatori. Pentru ca este o vedeta a basketball-ului acesta si-a amenajat propria sala se basket in propria casa. Lui Michael Jordan ii plac serile petrecute alaturi de prieteni asa ca a amenajat o aripa a casei pentru oaspeti. Aici se afla 3 dormitoare cu baie proprie si intrari separate. Tot pentru acele intalniri cu oameni dragi, sportivul le-a cerut constructorilor sa ii amenajeze si un teren de golf, acesta fiind al doilea sport indragit de el.

Intrarea in resedinta se face prin intermediul unor porti foarte mari din otel.  Acestea au ca “sigla” in momentul in acre sunt inchise numarul 23. Acesta este numarul purtat pe tricou de sportiv in marile meciuri ale carierei sale.

Nu stim cat de mult ne pot ajuta cuvintele sa descriem granduozitatea pe care o are si o transmite aceasta casa. Aici nu cred ca mai are sens sa vorbim despre simplitate. Totul straluceste si este decorat cu cel mai scump mobilier. Atat in interior cat si la exterior au fost realizate spatii de relaxare atat pentru serile cu familia, dar si pentru acelea petrecute alaturi de prieteni.

michael-jordan-casa-de-lux (1)

michael-jordan-casa-de-lux (14)

michael-jordan-casa-de-lux (13)

michael-jordan-casa-de-lux (12)

michael-jordan-casa-de-lux (11)

michael-jordan-casa-de-lux (10)

michael-jordan-casa-de-lux (9)

michael-jordan-casa-de-lux (19)

michael-jordan-casa-de-lux (18)

michael-jordan-casa-de-lux (17)

michael-jordan-casa-de-lux (16)

michael-jordan-casa-de-lux (15)

michael-jordan-casa-de-lux (8)

michael-jordan-casa-de-lux (7)

michael-jordan-casa-de-lux (6)

michael-jordan-casa-de-lux (5)

michael-jordan-casa-de-lux (4)

michael-jordan-casa-de-lux (3)

michael-jordan-casa-de-lux (2)

Fiecare camera in parte este amenajata in stilul ei si beneficiaza de foarte mult spatiu. Aici nicuna nu arata inghesuita indiferent de cata mobila are. Si ca in orice vila care se respecta, camerele de zi sunt decorate cu ferestre imense din podea pana in tavan. Iar aceste doua extremitati – podeaua si tavanul – stralucesc indiferent de perioada zilei. Podeaua are un parchet foarte fin si foarte bine slefuit, iar tavanul are amenajate spoturi si candelabre care reusesc sa puna in valoare fiecare particica din casa.

Intreaga locuinta poate fi foarte usor asemuita cu proprietatea unui castel. Singura diferenta este ca exteriorul este foarte simplist si nu cu decoratiuni in basorelief si cu turle ca in cazul unui palat. Dar in rest are toate caracteristicile unui, mai ales ca ii face pe toti cei care ii trec pragul sa se simta in al noualea cer si ca au ajuns intr-o lume a povestilor.

Fresh Home patrunde alaturi de voi in casele celor mai cunoscute persoane autohtone!

sursa imagini: www.fngmagazine.com

Tags : amenajare dormitorcasa de vedetadecoruri luxoasedormitoridei amenajare curte exterioaramichael jordanmobila bucatariemobila dormitormobila sufragerieobiecte decorpiscina interioaraviata de vedetavila de lux

2 Comments

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.