close
Case Celebre

Vedeti ce are in curte comediantul Steve Martin !

Fiecare din noi are acea dorinta de a stii cum este in particular cel putin o vedeta preferata. Si la asta se adauga faptul ca ne-am dori macar pentru o zi sa traim in locul si luxul lor.  Asa ca astazi va invitam sa traim viata comediantului Steve Martin prin intermediul imaginilor. Va vom prezenta resedinta sa de lux din Caraibe si cu siguranta va vom rapi privirile. Steve Martin ocupa locul 6 al topului 100 cei mai buni actori de comedie. Deci era imposibil sa il uitam si sa nu ne dorim sa vedem cum se rasfata in timpul liber.
Vila dispune de o bucatarie gourmet, o sala de mese formala si un living spatios. In afara, casa include mai multe terase, o terasa la soare si o piscina infinit cu doua niveluri. La tot pasul curtea este impanzita de gradini tropicale luxuriante, un iaz cu grini. In spatele casei a fost amenajat un foisor care are in aproprie amenajata o fantana ce ii completeaza tabloul idilic. Resedinta este prevazuta cu 4 dormitoare stil suita cu baie proprie. Partea interesanta este ca fiecare baie are geamuri foarte mari ce permita ca natura sa patrunda in interior. Ce poate fi mai frumos decat sa faceti un dus si sa simtiti ca mediul inconjurator va imbratiseaza.

Imagini din casa lui Steve Martin:

casa de vedeta steve martin (1)

casa de vedeta steve martin (2)

casa de vedeta steve martin (3)

casa de vedeta steve martin (4)

casa de vedeta steve martin (5)

casa de vedeta steve martin (6)

Nivelul superior al piscinei infinit pe doua nivele:

casa de vedeta steve martin (7)

casa de vedeta steve martin (10)

Vila lui Steve Martin privita de sus:

casa de vedeta steve martin (8)

Interiorul casei:

casa de vedeta steve martin (9)

casa de vedeta steve martin (11)

casa de vedeta steve martin (12)

casa de vedeta steve martin (13)

casa de vedeta steve martin (14)

casa de vedeta steve martin (15)

Ati observat din imaginile de mai sus ca decorul este unul simplist. Cel putin la interior. Pentru ca daca vorbim de exterior ne raportam la piscina si aici deja este evident luxul. Este foarte placut cand persoanele pe care le admiram la televizor ne dovedesc ca inainte de toate sunt oameni. Si sunt oameni normali la fel ca noi toti, cu bucurii si tristeti. Si casa lui Steve asta ne arata. Ca el e la fel de simplu cum era si inainte sa ajunga atat de celebru. Este normal ca si-a cumparat o casa pe masura prestigiului sau. In primul rand are foarte multi prieteni si avea nevoie de un spatiu substantial unde sa petreaca momente impreuna.

Noi am ramas impresionati de vederile panoramice oferite asupra insulei. Vila are o constructie in asa fel incat ofera vederi la 180 de grade asupra zonei. Si de la etajele superioare totul se amplifica si devine mai frumos, mai luxuriant si mai captivant.

Daca v-a placut articolul de azi sau va doriti sa aflati informatii despre casa altei vedete, va asteptam sugestiile printr-un comentariu in rubrica speciala a acestuia.

Tags : casa steve martin

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.