close
Case & Vile

Afla cum arata casa ideala pentru tine!

Mereu cautam idei prin revistele de specialitate sau online pentru a reusi sa ne amenajam resedinta perfecta. De cate ori nu te-ai gandit care e casa ideala pentru tine? Oare cum va arata si cat va trebui sa investesti in ea? Cel mai greu este sa alegeti obiectele de decoratiuni interioare, mobila si culorile. Mereu suntem la dispozitia voastra cu idei inspirationale, asa ca astazi va vom arata casa perfecta pentru voi!

Acel gen de camin pe care oricare si l-ar dori si ar putea spune ca in acel moment nu mai are ce sa ceara de la viata. Situata in Sao Paulo, Brazilia, casa de vis de astazi se intinde pe o suprafata totala de 600 de metri patrati. Deci este una incredibil de mare si cu o curte interioara pe masura. Este locuinta care calmeaza orice suflet si ii ajuta pe proprietari sa se bucure de natura si comfort. Plus ca este locul ideal in care ca puteti strange toata familia si toti prietenii pentru a depana amintiri sau a petrece un eveniment important din viata voastra.

afla cum arata casa ideala pentru tine (12)

Aceasta casa ideala pentru tine si familia ta are un aspect destul de simplist: toti peretii sunt vopsiti in alb, iar parchetul este din lemn si are un aspect vintage. Obiectele decorative si piesele de mobilier sunt cele care coloreaza fiecare incapere si ii dau un suflu optimist. Proprietarii acestei locuinte sunt iubitori de arta si astfel aceasta este intalnita la fiecare pas: living, dormitor, bucatarie sau gradina. Ce ne-a atras privirea a fost mobilierul vintage, dar si modern in acelasi timp. Acesta are un fel de nonconformism incredibil si ofera o senzatie suprema.

Operele de arta de pe intreaga suprafata sunt materializate prin intermediul tablourilor, sculpturilor si chiar a picturilor direct pe perete. Si daca am adus vorba de pereti trebuie sa va mentionam ca majoritatea rafturilor sunt montate in perete. Astfel se creaza uniformitate si spatiul pare foarte aerisit. De altfel piesele de mobilier pentru depozitate sunt destul de rar intalnite. Ce vom observa ca se gaseste destul de des in casa sunt masutele: ele fie sunt din sticla, lemn sau chiar metal.

Hai sa admiram impreuna o casa ce se potriveste oricui, o casa pentru tine:

afla cum arata casa ideala pentru tine (20)

afla cum arata casa ideala pentru tine (25)-horz

afla cum arata casa ideala pentru tine (24)

afla cum arata casa ideala pentru tine (21)

afla cum arata casa ideala pentru tine (17)-horz

afla cum arata casa ideala pentru tine (15)-horz

afla cum arata casa ideala pentru tine (14)

afla cum arata casa ideala pentru tine (11)

afla cum arata casa ideala pentru tine (19)

afla cum arata casa ideala pentru tine (18)

afla cum arata casa ideala pentru tine (10)

afla cum arata casa ideala pentru tine (9)

afla cum arata casa ideala pentru tine (7)

afla cum arata casa ideala pentru tine (6)

afla cum arata casa ideala pentru tine (5)

afla cum arata casa ideala pentru tine (4)

afla cum arata casa ideala pentru tine (3)

afla cum arata casa ideala pentru tine (2)

afla cum arata casa ideala pentru tine (1)

Tags : casa ideala

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.