close
Case & Vile

Cabana la munte – eleganta si stil pe culmile muntilor

O cabana la munte este maximul de lux pe care si-l doresc amatorii de distractie/relaxare montana. Astfel, am ales pentru voi un proiect al celor de la Exclusive Bald Eagle Estate (cu semnatura lui Rick Otto), o cabana montana construite din lemne si piatra, inconjurata de paduri. Desi cabana nu a fost construita de la 0, ea a fost reamenajata in proportie de 70%, singura piesa veche care mai sta in picioare fiind imensul semineu de piatra.
exclusive-bald-eagle-estate-park19 exclusive-bald-eagle-estate-park18 exclusive-bald-eagle-estate-park17 exclusive-bald-eagle-estate-park16 exclusive-bald-eagle-estate-park15 exclusive-bald-eagle-estate-park14 exclusive-bald-eagle-estate-park13 exclusive-bald-eagle-estate-park12 exclusive-bald-eagle-estate-park11 exclusive-bald-eagle-estate-park10 exclusive-bald-eagle-estate-park9 exclusive-bald-eagle-estate-park8 exclusive-bald-eagle-estate-park7 exclusive-bald-eagle-estate-park6 exclusive-bald-eagle-estate-park5 exclusive-bald-eagle-estate-park4 exclusive-bald-eagle-estate-park2 exclusive-bald-eagle-estate-park1 exclusive-bald-eagle-estate-park 2BUZLxR
Proprietarii au vrut sa mentina stilul rustic caracteristic cabanelor, insa in acelasi timp au vrut sa traiasca si confortabil. Tocmai de aceea, singurele locuri in care se gaseste echipament modern sunt bucataria si baile. In restul casei se gaseste mobilier din lemn, asa cum ii sta bine oricarei cabane la munte.

Observati cat de mult s-a pus accent pe crearea unor locuri care pur si simplu emana caldura. In loc sa amplaseze televizoare si electronice, proprietarii au preferat sa creeze locuri in care sa poata sta impreuna cu familia sau in cuplu.

Un alt lucru care trebuie punctat: desi ferestrele par a fi vechi, ele sunt din tamplarie din PVC, tocmai pentru a se limita pierderile de caldura. Dupa cum probabil stiti deja, in zona de munte vanturile sunt foarte puternice, iar doar cu geamuri simple, imensul semineu si celelalte instalatii de incalzire cu siguranta nu ar fi facut fata pentru a incalzi eficient si economic cabana.

Tags : cabanamunte

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.