close

Un concept de casa de vacanta de lux pe care voiam de ceva timp sa vi-l prezint. De ce? Pentru ca aceasta casa de vacanta reuneste mai multe idei arhitecturale interesante, la care se adauga decoratiuni interioare splendide.

Mai intai, pozitia este una superba pentru casele de vacanta de lux. Al doilea lucru ar fi faptul ca, spre deosebire de spatiul mic al cabanelor private, aceasta casa este un <<open space>> imens, iar asta contribuie serios la efectul vizual placut. Probabil costurile de incalzire sunt relativ mari in timpul sezonului rece, insa repet, este o casa de vacanta in care se sta doar cateva saptamani pe an. Cu toate acestea, proprietarii si-au amenajat aceasta vila astfel incat sa poata sa si ofere servicii hoteliere de top. Tocmai de aceea au “impanzit” casa cu obiecte de lux, cu multe decoratiuni si obiecte de arta, astfel incat experienta cazarii sa fie una de neuitat.
Stylish-Tallinn-Villa-in-stone-and-glass Exterior-gardens-and-pathways-add-sparkling-style-to-the-beautiful-villa Fascinating-wall-art-next-to-the-stiarcase-steals-the-show Gorgeous-wall-mural-adds-elegance-and-class-to-the-modern-home High-ceiling-and-gorgeous-views-of-the-outdoor-give-the-interior-a-stunning-ambiance Large-wall-mural-next-to-the-stairs-adds-color-to-the-interior Lovely-little-reading-nook-in-the-corner-of-the-Mezzanine-level-with-bookshelf Modern-kitchen-and-dining-space-occupy-the-lower-level-of-the-contemporary-villa Open-space-living-area-with-a-unique-stone-fireplace Private-villa-surrounded-by-natural-canopy-offers-ample-privacy Spa-like-home-shower-and-steam-room Sparkling-private-residence-in-Estonia
Personal, imi place mult baia, dar si locul amenajat pentru citit. In ciuda faptului ca acel loc face parte dintr-un imens open space, biblioteca e retrasa. Nu stiu in ce masura sunetele din living sunt reduse, insa per ansamblu, e un concept interesant. In fond, problema poate fi redusa usor cu dopuri de urechi.