close
Case & Vile

Casa din Twilight: New Moon a fost scoasa la vanzare

Fani ai seriei Twilight, daca aveti $3,3 milioane de dolari in cont, acum puteti sa cumparati casa din Twilight: New Moon. Conceputa de faimosul Arthur Erickson pentru cei din familia Cullen (paradoxal, actorii sunt si proprietarii de drept ai casei), casa este evaluata la mine de 4 milioane de dolari, astfel ca se poate spune ca pentru o anumita categorie de oameni, intreaga proprietate e… un adevarat chilipir.
twilight 13 twilight 12 twilight 11 twilight 10 twilight 9 twilight 8 twilight 7 twilight 6 twilight 5 twilight 4 twilight 3 twilight 2 twilight
Casa pastreaza aceleasi decoratiuni ca si in film, acesta fiind de fapt unul dintre motivele pentru care pretul e atat de mare. Intr-adevar, vorbim de o proprietate de lux aflata in mijlocul unei paduri, dar in niciun caz pretul normal al unei astfel de proprietati nu s-ar ridica la suma expusa mai sus, chiar si cu toate dotarile.

Dupa cum vedeti, casa are 5 dormitoare si un open space imens, o piscina cu terasa, precum si o bucatarie care l-ar face gelos chiar si pe Gordon Ramsay. Noua ne place semineul rotunjit, care se incadreaza perfect in peisaj fara sa deranjeze si care, dupa cum puteti observa, nu ocupa deloc din spatiul locuibil.

Un alt aspect pe care vreau sa-l punctez e lipsa electronicelor in biblioteca si in dormitoare (sau ma rog, in master bedroom-ul principal). Practic, viitorii proprietari se vor putea folosi de respectivele camere strict pentru scopurile lor functionale, ori asta e un lucru (pe care si noi incercam sa il dam mai departe) cu care putina lume se poate lauda. Pare lucru putin? Nicidecum! Cati dintre cei cu electronice in dormitor sau in biblioteca se relaxeaza cu adevarat si se bucura de experienta cititului sau a odihnei fara a fi intrerupti de muzica, soneria unui telefon sau de umbrele televizorului.