close
Case & Vile

Casa victoriana renovata cu piscina in curtea din spate

Nu e prima data cand vorbim despre o casa victoriana pe freshhome.ro. Paradoxal, si proiectul pe care vrem sa vi-l prezentam astazi se afla tot in Melbourne, in Australia, acolo unde se pare ca stilul victorian e foarte popular.

Casa pe care o vedeti in pozele de mai jos a fost renovata de curand si extinsa, insa modificarile au fost facute mai mult pe interior si in partea posterioara, tocmai pentru a pastra stilul de care vorbeam. Primul lucru care se observa e faptul ca aceasta casa are cai de acces auto in cerc, adica pe o parte se intra cu masina (prin dreapta casei, privita din plan frontal) si pe cealalta (prin stanga) se iese, intre cele doua cai de acces aflandu-se si o poarta din fier forjat.

Partea de etaj are in partea exterioara un balcon strajuit de o lucrare extrem de detaliata din fier forjat, ceea ce da un aer foarte elegant casei. In plus, daca va uitati atent veti vedea ca, privita din fata, casa este perfect simetrica, ceea ce contribuie mult la efectul vizual.
Victorian-house-Melbourne-South-Yarra-Wood-

Victorian-house-Melbourne-South-Yarra-Office-With-Fireplace

Victorian-house-Melbourne-South-Yarra-Living-Room

Victorian-house-Melbourne-South-Yarra-Kitchen-Island

Victorian-house-Melbourne-South-Yarra-Barcelona-Bench

Victorian-house-Melbourne-South-Yarra-Backyard-Pool

Victorian-house-Melbourne-South-Yarra-Backyard

Victorian-house-Melbourne-South-Yarra

Victorian-house-Melbourne-South-Yarra1
In curtea din spate se afla o piscina si o mica terasa pentru momentele in care soarele arzator al Australiei este prea puternic.

In cee a ce priveste interiorul, acesta este compus din 4 dormitoare, din care unul principal, toate situate la etajul superior, 3 bai, un birou (in care se observa ca una dintre pasiunile proprietarilor este colectia de bannere si insemne ce tin de cultura urbana australiana si nu numai), plus o bucatarie, 2 livinguri si o zona de dining. Unul dintre lucrurile interesante e faptul ca toate dormitoarele au semineul propriu, care chiar daca functioneaza pe gaz, ofera un efect vizual placut, indiferent de locul in care s-ar afla.

[sursa foto: homedit.com]