close
Case & Vile

Cea mai scumpa casa din Mexic

Cea mai scumpa casa din Mexic, casa Fryzer, a fost listata recent pe piata imobiliara pentru suma de 25 de milioane de dolari. Proprietarii, totusi, nu au dat prea multe poze, preferand sa ofere un portofoliu complet si un tur al casei tuturor care fac dovada ca pot cumpara o astfel de casa, ea fiind peste masura de spectaculoasa, dupa cum veti vedea in pozele de mai jos.

Construita in 2008 in apropiere de Los Cabos, pe malul Marii Cortez, casa are o suprafata de circa 760 de metri patrati, la care se adauga alti aproape 200 de metri aferenti piscinei infinity. Ca sa intelegeti despre ce fel de proprietate vorbim, ganditi-va ca piscina are propriul bar de tip swim-up, un sistem de lumina care detecteaza miscarea, precum si luminozitatea exterioara, astfel incat pe timp de seara sa lumineze uniform, nu doar in dreptul celor care stau in apa, plus ca fix langa piscina se afla un jacuzzi cu o capacitate de 10 persoane. Atat piscina, cat si jacuzzi-ul au difuzoare submersate, plus ca exista si posibilitatea ca cei care vor sta aici sa ia masa direct in piscina, fara sa mai fie nevoie sa iasa.
cea mai scumpa casa din mexic 6

cea mai scumpa casa din mexic 5

cea mai scumpa casa din mexic 4

cea mai scumpa casa din mexic 3

cea mai scumpa casa din mexic 2

cea mai scumpa casa din mexic
Una dintre cele mai interesante camere este livingul principal, conceput ca fiind un loc pentru mai multe persoane adunate in cerc, pe fotolii sau canapele, in jurul unei mese de lemn create din mai multe tulpini de lemn. In prelungirea livingului este terasa principala, cat si piscina mentionata deja mai sus. Terasa principala se divide apoi inconjurand practic piscina, astfel incat cei care vor sta aici sa aiba posibilitatea sa stea si in grup mai mic intr-un cadru mai intim, dar de asemenea, are si o zona de cinematograf exterior, cu ajutorul unui sistem hidraulic si a unui panou etans care poate fi scos/retras dupa bunul plac.

Casa are 6 dormitoare, dintre care cel principal este de fapt o suita de aproape 180 de metri patrati, cu terasa proprie de cealalta parte a casei, jacuzzi si sauna, precum si un dormitor care ar rivaliza cu suitele de lux al celorlalte hoteluri de lux din vecinatate sau chiar din lume.

Tags : casamexic

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.