close
Case & Vile

Design de lux si decoruri fine pentru casa ideala !

Dragi iubitori de decoruri fine si locuinte incredibile in aceasta frumoasa zi de duminica ne-am decis sa va prezentam o locuinta din California. Este o casa moderna ce ofera un amestec spectaculos de interioare luxoase si spatii de locuit ce comunica cu exteriorul in permanenta. Trebuie sa va spunem inca de la inceput ca aceasta vila are pe acoperis o terasa superba ce permite proprietarilor sa admire imprejurimile regiunii.
De la inceput am fost atrasi de arhitectura cesei ce ii permite sa aiba numeroase spatii luminoase si foarte spatioase. Are acea doza de modernism pe care o cautam mereu in decorurile contemporane din care incercam sa ne inspiram in momentul in care redecoram casa sau o incapere.

Locuinta este structurata pe doua nivele plus terasa de pe acoperis. Este foarte interesant ca la fiecare pas se poate observa o simetrie intre decoruri si structurarea camerelor. Dar cea mai frumoasa atractie a casei este una din bai. Aceasta este situata la nivelul doi al casei si are peretii exteriori din geam. In momentul in care se face dus aici cu siguranta este oferita acea senzatie de a te spala in mijlocul naturii. Mai ales ca de jur imprejurul locuintei se poate observa cu ochiul liber verdeata pomilor si a gazonului bine intretinut.

Va invitam sa urmariti imaginile cu resedinta de lux ce abunda in decoruri fine :

decoruri fine (1)

decoruri fine (13)

decoruri fine (3)

decoruri fine (4)

decoruri fine (5)

decoruri fine (6)

decoruri fine (7)

decoruri fine (2)

decoruri fine (9)

decoruri fine (8)

decoruri fine (10)

decoruri fine (12)

decoruri fine (11)

Iar natura superba este intalnita inclusiv pe terasa superioara. Aceasta este decorata cu pomi in ghiveci. Punctul de atractie al terasei este in schimb semineul deschis. Este ideal pentru serile racorease petrecute cu prietenii aici. In acelasi timp acesta ofera romantism, asa ca o cina cu persoana iubita are deja mediul proprice creat.

Probabil ati observat din imaginile de mai sus spatiul deschis intre diferite incaperi. De exemplu, in dormitor zona de spalat pe fata si pe corp este integrata in camera. Aceasta nu are pereti despartitori care sa faca diferenta ci doar gresie in jurul cazii pentru a nu se distruge parchetul din cauza apei. Este foarte interesanta aceasta idee de a se incerca de a se patrunde in intregime in intimitatea unui om. Trebuie sa recunoasteti ca momentele in care faceti baie sau dus le tineti numai pentru voi. Ei bine, in aceasta situatie, daca mai exista o persoana in dormitor are puterea sa intre in intimitatea persoanei ce foloseste cada sau chiuveta.

In rest, intreaga casa abunda in eleganta. Si pentru a aprofunda aceasta imagine, culoarea predominanta este albul. Acesta mereu impune prestanta, puritate si un aspect cochet. Albul a fost combinat extraordinat cu parchetul si inseratiile de mobilier din lemn in nuante mai inchise. Indiferent de orice , resedinta are un aspect impecabil si reuseste sa vrajeasca pe oricine!

Asteptam parerile voastre referitoare la acest articol in rubrica de comentarii speciala de mai jos:

Tags : decoruri fine

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.