close
Case & Vile

Insula in Bahamas: un loc de lux paradisiac

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi nu este neaparat un proiect per se, ci mai degraba este o insula pe care s-a construit o resedinta de lux. Vorbim de insula Innocence din lantul de insule Exuma din Bahamas, o insula privata a carei singuri locuitori sunt proprietarii de drept impreuna cu cei care lucreaza aici. Aceasta insula in Bahamas a mai fost la vanzare in 2009 pentru suma de 55 de milioane de dolari, insa America tocmai isi revenea dintr-o grava criza financiara, astfel ca a fost scoasa de pe piata.

Recent, proprietarul s-a imbolnavit, astfel ca in incercarea de a scapa rapid de acest loc care nu ii mai e nicidecum de trebuinta, a redus pretul pana la 10 milioane de dolari, lucru ce ar trebui sa atraga rapid un investitor, mai ales ca insula are o suprafata de 681 de acri, adica circa 2,75 kilometri patrati, plus ca suprafata locuibila a casei este de 280 de metri patrati, la care se adauga si multiplele terase, piscine, pontonuri si altele asemenea.
heres-a-view-of-the-whole-private-island

insula in bahamas 15

insula in bahamas 14

insula in bahamas 13

insula in bahamas 12

insula in bahamas 11

insula in bahamas 10

insula in bahamas 9

insula in bahamas 8

insula in bahamas 7

insula in bahamas 6

insula in bahamas 5

insula in bahamas 4

insula in bahamas 3

insula in bahamas 2

insula in bahamas
De fapt, ceea ce am spus mai sus este un pic gresit, in sensul ca cei care locuiesc aici nu sunt doar oameni, insula avand si propria fauna si flora (printre care se numara mango, guave si lamai), plus ca nu exista garduri; totusi, micutele mamifere sunt suficient de inteligente cat sa se tina departe de proprietatea principala.

Personal, cred ca terasele si locurile de plaja si de luat masa sunt cele mai spectaculoase de pe toata proprietatea. Chiar daca nu toate sunt tocmai lipite de casa sau in prelungirea ei, efortul de a cobori pana la ocean si de a sta pe ponton la plaja sau la umbra la doar cativa centimetri de pestisorii care umbla liberi, merita cu varf si indesat.

In plus, bonus pentru viitorii proprietari, sunt nu mai putin de 15 kilometri de poteci pe insula, asta pentru amatorii de drumetii.

Tags : bahamascasainsula privata

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.