close

In lungile cautari pentru a va arata cele mai frumoase si unice locuinte din lume am reusit sa gasim una in Sicilia. Aceasta locuinta siciliana ne-a atras atentia prin faptul ca a reusit sa isi pastreze arhitectura rustica, cu interioare din piatra, dar decorate in stil modern si oarecum nonconfromist si decoruri medievale. Partea cea mai interesanta si care atrage priviri de admiratie este reprezentata de curtea interioara in care au fost plantati portocali. Sa nu uitam totusi ca Sicilia este renumita pentru aceste fructe care aici sunt mai gustoase ca oriunde in lume.

Imaginati-va cum ar fi sa stati vara in gradina din spatele casei si sa va puteti servi oricand aveti pofta cu portocale proaspete, crescute chiar la voi in curte. Desi esteriorul este foarte simplist, iar singura parte inedita o reprezinta terasa de la etajul superior, la interior vom observa partajari ale spatiului unice. O parte din peretii interiori sunt din piatra si ii putem asemana cu tunelurile secrete din castele, ceea ce duce spre ideea de decoruri medievale. Acestia sunt scosi in evidenta prin intermediul spoturilor luminoase montate pe toata suprafata lor.

Dormitoarele sunt singurele care nu au parte de acesti pereti. Poate si din cauza ca aceasta zona trebuie sa fie cea mai calda si mai primitoare din toata casa, iar stanca prin definitie emana o oarecare raceala si rigiditate.

Indiferent de incapere, culorile folosite au fost unele pale in nuante de bej, gri si alb, iar mobilierul straluceste in intregime. Aceasta locuinta siciliana are un aer vechi, rustic, modern si mistic. Am spus mistic pentru ca in momentul in care vom patrunde in interior ne vom simti ca in povestile cu regi si regine. Vom avea acea senzatie ca suntem invitatii speciali de la castel si ca gazdele au grija ca noi sa ne simtit confortabil. Dar trebuie sa stiti ca ne aflam intr-un castel adaptat la cerintele in materie de design din zilele noastre. Paturile si canapelele sunt foarte pufoase si confortabile, iar sala de mese si livingul ne imbratiseaza cu o atmosfera calda.

Am vorbit prea mult si v-am facut curiosi, nu? Ei bine…va invitam sa aruncam o privire prin interiorul acestei locuinte de poveste:

sicilia-vila-luxoasa-decor (2)

sicilia-vila-luxoasa-decor (3)

sicilia-vila-luxoasa-decor (5)

sicilia-vila-luxoasa-decor (6)

sicilia-vila-luxoasa-decor (7)

sicilia-vila-luxoasa-decor (8)

sicilia-vila-luxoasa-decor (9)

sicilia-vila-luxoasa-decor (10)

sicilia-vila-luxoasa-decor (10)

sicilia-vila-luxoasa-decor (11)

sicilia-vila-luxoasa-decor (12)

sicilia-vila-luxoasa-decor (13)

sicilia-vila-luxoasa-decor (1)

Tags : amenajareamenajare casaamenajare curte interioaraapartamentarhitectura casacamera de zicasacasa de vacantadecor interiordesign dormitorgratar curteidei decorinspiratie sufragerielocuinta de luxlocuinta sicilianamobila bucatarievilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.