close
Case & Vile

Pavilion de sticla in jurul lacului Lugano

Daca ati fost prin Elvetia, atunci cu siguranta ati auzit de lacul Lugano. Este un lac glaciar situat la granita dintre Elvetia si Italia, practic intre lacul Como si Lago Maggiore. Astazi o sa va prezentam un pavilion de sticla in care a fost amenajata o locuinta confortabila pe un varf de deal din jurul lacului Lugano.

Primul lucru care iti vine in minte atunci cand vezi o astfel de locuinta e cea a intimitatii. Cum ar putea cineva sa-si lase toti peretii casei descoperiti? Ei bine, ceea ce nu se vede foarte bine in poze e faptul ca partea posterioara a casei, cea in care sunt asezate dormitoarele, e strajuita de-un zid inalt, suficient de inalt cat sa ofere intimitate. Cat despre partea frontala, ea este situata pe varful unui deal pe un platou imens, lucru care asigura fara probleme intimitate, plus ca proprietatea e strajuita si de un gard viu alcatuit din arbusti pitici.
lake-lugno-house-glass19

lake-lugno-house-glass17

lake-lugno-house-glass16

lake-lugno-house-glass13

lake-lugno-house-glass12

lake-lugno-house-glass11

lake-lugno-house-glass10

lake-lugno-house-glass9

lake-lugno-house-glass7

lake-lugno-house-glass5

lake-lugno-house-glass4

lake-lugno-house-glass3

lake-lugno-house-glass2

lake-lugno-house-glass1

lake-lugno-house-glass
La modul in care este impartita casa, se poate spune ca dispune de doua gradini: una care da spre lac si una spre padure, mai mica si un pic mai stramta. La interior, casa e mobilata simplu, fara accesorii prea multe, cu mentiunea ca zona de bucatarie divide practic casa in 2. Practic, in peretele comun a fost amplasat in parte posterioara si un semineu, iar in cealalta zona de bucatarie cu zona de dining.

Bineinteles, casa este una de vacanta, chiar daca in esenta, e doar un pavilion de sticla. Totusi, locuinta amenajata e locul perfect pentru vacantele linistite petrecute in mijlocul naturii.