close
Case & Vile

Proprietate cu crama performanta in Tuscania

Astazi va prezentam na dintre cele mai interesante proiecte pe care le-am postat vreodata pe freshhome.ro, iar asta pentru ca iese oarecum din tiparele caselor si proprietatilor pe care le postam de regula aici. Vorbim despre o proprietate imensa in provincia italiana Tuscania, undeva in apropiere de Montepulciano, o proprietate care este de vanzare chiar si in clipele cand cititi aceste randuri, pentru cine este dispus sa plateasca 18 milioane de Euro.

De ce ar plati cineva atat de mult pentru o casa cu 6 dormitoare si 6 bai, plus alte cateva dependinte? Ei bine, pe langa stil, despre care de altfel vom vorbi in cele ce urmeaza, cei ce cumpara aceasta casa vor beneficia si de restul de 84 de hectare de vie (din care se face cel mai bun vin tuscanian), asta pe langa o statie speciala de producere si tratare a vinului. La aceste hectare de vie se adauga si alte cateva zectare care gazduiesc o plantatie de masline, care bineinteles, sunt folosite pentru obtinerea uleiului de masline. Asta inseamna ca pretul pe care viitorii proprietari il vor plati pentru a achizitiona aceasta proprietate va putea fi amortizat in cativa ani.


Daca veti vorbim cu un somelier, veti afla ca vinurile produse aici, anume IGT Toscana, Nobile sau Vigneto Rosso di Montepulciano, sunt printre cele mai bune din lume, motiv pentru care sunt dorite in intreaga lume.

In ceea ce priveste casa in sine, este alcatuita din mai multe corpuri, dar include 6 dormitoare, 6 bai, sala de conferinte, birou si alte cateva dependinte. Stilul este specific Tuscaniei, idilic in adevaratul sens al cuvantului, cu mentiunea ca dotarile sunt facute sa poata satisface si exigentele cuiva capabil sa plateasca 18 milioane de Euro.

Piatra de rau folosita la exterior, dormitoarele confortabile si stilul rustic folosit la decorarea acestei proprietati fac din ea una dintre cele mai atractive proprietati de vanzare din Italia, daca nu chiar din Europa, ale momentului, mai ales ca investitia poate fi recuperata in cativa ani.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.