close

Locuinta pe care am decis sa o prezentam astazi este situata in vestul Londrei si este un amalgam de inspiratii din toate colturile lumii. Ideea redecorarii a apartinut Firmei de design interior SHH Studio, o companie cu oameni frumosi si idei indraznete. Per intreg locuinta are o arhitectura moderna in lunii clasice, dar care ii confera eleganta.
Casa impresioneaza inca de la intrare cu o fatada stralucitoare si luminata de spoturi moderne in timpul noptii.  Este o resedinta destul de spatioasa care a reusit sa combine spatiile comune cu cele private astfel incat proprietarii sa poata relationa, dar sa se si retraga atunci cand simt nevoia. Aceasta detine sapte dormitoare cu baie proprie, un living spatios, o bucatarie si o zona de servit masa. Dormitoarele sunt pozitionate la nivelele superioare tocmai pentru a accentua nevoia de intimitate a fiecarui membru al familiei.

Totul este aranjat la milimetru si arata impecabil pana la cel mai mic obiect decorativ. Initial casa fost o proprietate victoriana care a fost impartita in patru apartamente. Proprietarul actual a achizitionat treptate aceste apartamente pentru a reusi sa isi creeze astazi locuinta mult visata.

Din arhitectura initiala au fost pastrate camere inalte si accesorizate ulterior cu geamuri din podea pana in tavan pentru a ii crea spatialitate. De oriunde din casa poate fi privita curtea cu un gazon impecabil mereu tuns si ingrijit.

Casa detine si un subsol foarte spatios care are doua intrari: una din interiorul casei si alta din exterior. Ambele intrari sunt prevazute cu scari moderne decorate cu balustrade din sticla.  Acesta este intregime locuibil si include: un centru spa, sauna, baie de aburi, sala de sport, zona de bar, vestiare, toalete, o crama, loc de joaca pentru copii si o zona dedicata filmelor ( un mini cinema)

Si pentru a iesi in evidenta pana la final, resedinta se mandreste cu cea mai mare piscina din zona. Ce sa mai este casa de vis pentru oricine, dar si in care s-au investit destul de multi bani. Este o locuinta exclusivista dar care abunda de veselie, sentimente calde si satisfactie personala.

West-London-House-by-SHH-2

West-London-House-by-SHH-3

West-London-House-by-SHH-4

West-London-House-by-SHH-5

West-London-House-by-SHH-6

West-London-House-by-SHH-7

West-London-House-by-SHH-8

West-London-House-by-SHH-9

West-London-House-by-SHH-10

Tags : design interioridei redecorare baieidei redecorare bucatarieidei redecorare casaidei redecorare livingmobila ieftinamobilier de luxpreturi mobilaresedinta de luxvila de lux