close
Case & Vile

Vila de lux in Thailanda ce ofera imagini incredibile

Zona Phuket a Thailandei este una din cele mai renumite pentru turisti si cea mai aleasa pentru a isi petrece un sejur exotic. Si pentru ca multi se indragostesc efectiv de aceasta regiune aleg sa isi construiasca inclusiv case pentru a avea locul lor in care sa poata veni in fiecare an. Asa ca astazi va vom prezenta o vila de lux incredibila situata in Yamu, Phuket. Este o locuinta luxoasa care nu se lasa mai prejos in comparatie cu locul in care este construita si are acel iz exotic si tropical, ea oferind vederi spectaculoase catre mare. De altfel vila de lux este construita pe malul marii si asta ii confera un aer exclusivist.

Superba vila rapitoare de vise are in componenta 5 dormitoare, 6 bai si un living primitor. Tot interiorul este imbracat in alt tocmai pentru a spori eleganta. Si cand spunem alb ne referim inclusiv la piesele de mobilier, de exemplu paturile din dormitoare si canapeaua din living sunt alte. Pe alocuri se ai intalnesc si mici inseratii de gri si negru. Cel mai puternic a fost folosit negrul in decorarea salii de cinema din aceasta locuinta. Poate pentru ca este singura incapere din casa care nu trebuie sa emane cat mai multa deschidere si lumina.
In restul casei s-a vrut sa se pastreze o ambianta cat mai relaxata, luminata, calduroasa si foarte primitoare. Si pentru ca am adus vorba de relaxare, in curtea interioara veti putea observa o piscina superba si un lounge in aer liber. Sunt doua componente ce definitiveaza tabloul unei vile luxoase si ideala pentru fiecare visator.
Pentru ca noi deja am inceput sa visam, va lasam in compania imaginilor din interiorul vilei pentru a va aduce si pe voi pe acelasi taram cu noi :

vila-lux-thailanda (1)

vila-lux-thailanda (2)

vila-lux-thailanda (3)

vila-lux-thailanda (4)

lux litoral thailanda

vila-lux-thailanda (16)

vila-lux-thailanda (6)

vila-lux-thailanda (7)

vila-lux-thailanda (8)

vila-lux-thailanda (9)

vila-lux-thailanda (10)

vila-lux-thailanda (11)

vila-lux-thailanda (12)

vila-lux-thailanda (13)

vila-lux-thailanda (14)

vila-lux-thailanda (15)

Tags : vila de lux thailanda

2 Comments

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.