close
Case & Vile

Rasfat prin decorurile unei vile romantice din Thailanda

Azi ne rasfatam. Suntem in luna iubirii si pentru asta vom discuta despre o locuinta luxoasa dintr-o statiune romantica: Thailanda. Mai sunt cateva zile si la fiecare colt de strada vom vedea inimioare din toate materiale si compozitii diferite, de toate dimensiunile. Fiecare persoana alege sa isi strige si sa isi arate iubirea pentru persoana iubita in fata celor din jur. Si pentru ca romantismul inseamna si un cadru restrans si izolat de restul lumii. Tocmai de aceea v-am recomanda sa va retrageti in interiorul unei vile romantice din statiunea Pucket, Thailanda.

Este o vila care reprezinta refugiul exotic pentru fiecare cuplu de indragostiti. Evident ca ea este asezata pe malul marii si ofera imagini incredibile in larg. Beneficiaza de tot confortul unui resort de lux, dar si de intimitatea unui camin obisnuit. Este construita pe un deal ce va permite sa priviti marea de sus. Este ca si sum ati avea un aer de superioritate peste indinderea ei. Plus ca resedinta beneficiaza de o curte spatioasa inconjurata de arbori inalti. Acestia ajuta la crearea spatiului intim si fereste vila de privirile nedorite ale curiosilor. In partea din fata a curtii, ce are deschidere catre mare, este amenajata o piscina destul de mare. Aceasta se intinde pe toata latimea casei si arata incredibil. Imaginati-va ca din livingul principal se poate privi piscina, iar apoi in zare marea. Sunt combinate intr-o singura perspectiva doua elemente romantice: marea si piscina.

Hai sa facem o plimbare prin interioarele acestei vile romantice:

vile romantice

vile romantice

vile romantice

vile romantice

vile romantice

vile romantice

vila de vis thailanda (7)

vila de vis thailanda (8)

vila de vis thailanda (9)

vile romantice

vila de vis thailanda (11)

vila de vis thailanda (12)

vila de vis thailanda (13)

vila de vis thailanda (14)

vila de vis thailanda (15)

vila de vis thailanda (16)

vila de vis thailanda (17)

vila de vis thailanda (18)

Din imaginile de mai sus probabil ca ati observat deorurile interioare destul de monocrome. Pentru a le insufleti s-au adaugat accesorii colorate care se combina extraordinar cu nuantele pale. Mobilierul este foarte minimalist tocmai pentru a crea ideea de spatiu in fiecare camera. Punctul romantic este oferit de baie. Aici este montata o cada in mijloc in care sunt asezate petale de trandafir in momentul in care este umpluta cu apa. De altfel luminile de aici sunt destul de pale si de o intensitate redusa. Astfel se creeaza romantismul de care fiecare din noi are nevoie in anumite momente.

Piscina are amenajat si un ponton ce o traverseaza. Pe acesta au fost puse canapele si fotolii care permit oaspetilor si gazdelor sa stea, sa leneveasca si sa petreaca momente unice. Deci daca am avea o astefl de vila cu siguranta vom simti ca ne va rasfata pana in cel mai mic detaliu. Este imposibil sa nu ne indragostim de decoruri si  peisaje.

Fresh Home va ajuta sa aveti parte de cele mai romantice momente din viata voastra!

Tags : vile romantice