close
Decoratiuni Handmade

Aranjamente florale de exterior pentru zilele de toamna

Daca nu ma inseala calendarul, suntem aproape de jumatatea toamnei, ceea ce inseamna ca padurea si-a schimbat total culoarea, fructele de toamna inca se gasesc din plin. Daca vorbim de decoratiuni specifice de toamna, mai ales de decoratiuni de exterior, atunci una dintre cele mai potrivite categorii e cea de accesorii pentru usa din fata, care este de regula decorata fie cu aranjamente florale sub forma de coroana, fie cu alte aranjamente din plante specifice toamnei.

Inainte de a da o fuga prin magazinele de decoratiuni interioare, sa stiti ca aranjamente florale (dar nu numai) ca cele de mai jos pot fi facute foarte usor si acasa, cu conditia sa aveti cele trebuincioase. Sunt o multime de canale de youtube dedicate proiectelor DIY, astfel ca nu aveti nevoie decat de putina indemanare si de ceva rabdare sa o puteti lua de la capat in caz ca lucrurile nu ies la fel de bine ca in poze din prima.
Felted-fall-wreath

Colorful-felt-leaves-for-a-Fall-wreath

The-chalkboard-wreath-for-front-door

Simple-wrath-burlap-designed-for-fall

Fall-ruffles-Wreath

Burlap-fall-wreath-on-front-door

Feminine-burlap-wreath

Fall-Hydrangea-Pumpkin-Wreath-Tutorial

Fall-Embroidery-Hoop-Door-Hanging

Using-twigs-and-branches-for-wreath

Copper-Tubes-Wreath-DIY

Happy-Fall-Wreath-Project

Twig-and-pompom-fall-wreath

twigs-and-branches-wreath

Decorate-a-grapevine-wreath-with-miniature-pumpkins

Create-a-wreath-with-some-fake-leaves

White-painted-Grapevine-wreath

Grapevine-wreath-decorated-with-a-small-pumpkin

Faux-leaves-fall-wreath

Dollar-store-fall-wreath-diy

Warm-and-sunny-fall-wreath

Happy-Fall-Wreath-Letters

Colorful-Grapevines-and-Leaves

Fall-Acorn-Wreath-DIY

Pinecone-and-acorn-wreaths

Cool-Fall-DIY-Apple-Wreath
In ceea ce priveste materialele, ideal (pentru un efect vizual maxim) ar fi sa folositi aranjamente florale, insa dupa cum vedeti in pozele de mai sus, puteti recurge si la diferite combinatii de crengi si flori, materiale textile si flori, coroane de fructe de toamna, petale artificiale (cu mentiunea ca ele nu trebuie nicidecum sa aiba un aspect ieftin) sau chiar si cadre metalice pe care sa se puna coroane de fructe sau de crengute.

De ce un astfel de aranjament? Pentru ca in Romania, moda unor astfel de decoratiuni exterioare nu este foarte pregnanta inca, astfel incat aveti ocazia sa iesiti in evidenta un pic, dar si sa va infrumusetati aspectul exterior al casei. Desi poate din poze nu arata intotdeauna foarte bine, efectul vizual oferit de un astfel de aranjament arata foarte bine in realitate.