close
Dormitoare

10 dormitoare cu vedere la mare

Frunzaream cateva cataloage ale unor agentii de turism si am realizat un lucru: cele mai frumoase dormitoare sunt considerate nu cele super-sofisticate, ci cele simple, poate chiar rustice, dar care ofera o priveliste splendida. Astfel, am ales pentru voi 10 dormitoare cu privre la mare, care ilustreaza perfect ceea ce voiam sa zic.

Pe langa priveliste, stiti care e cel mai mare avantaj al acestor dormitoare? Faptul ca nu au nevoie de multe lucruri pentru a fi aranjate, ba chiar la o asa priveliste, ar fi si pacat ca ele sa fie mobilate cu altceva mai mult decat strictul necesar. Luminozitatea naturala si peisajul faciliteaza relaxarea si odihna, cu conditia ca sa existe macar o sursa de incalzire capabila sa faca fata serilor racoroase. Oricine sta langa o apa de dimensiuni mari, fie ea rau, ocean sau mare, poate sa confirme ca sunt seri foarte racoroase, in care este nevoie de incalzire aditionala.

Ocean-front-bedroom-with-a-tub
Ocean-front-bedroom-with-a-plush-rug
Modern-guest-bedroom-with-an-ocean-view
Artistic-modern-bedroom-with-a-seating-area
Sydney-bedroom-with-a-view
Modern-California-bedroom-with-an-ocean-view
South-African-bedroom-with-a-cozy-glow
Santa-Barbara-bedroom-with-a-fireplace
Big-Sur-bedroom-with-a-rocky-beach-view
Bedroom-with-a-seaside-view
Personal, sunt fanul ferestrelor-perete, din tavan si pana in podea. Chiar daca pierderile de caldura sunt destul de mari pe timp de noapte, gratie solutiilor moderne de incalzire si a mijloacelor etanse de imbinare, costurile aferente incalzirii sunt moderate, astfel ca efortul amenajarii unui astfel de dormitor merita din plin.

Observati ca in mai toate pozele exista un semineu. Despre avantaje si despre modul de depozitare al lemnelor am scris aici, chiar daca nu toate semineurile trebuie sa functioneze pe baza de lemne. In esenta, pot functiona si pe gaz fara nicio problema, ba chiar ar avea avantajul de a putea fi personalizate dupa dorinta proprietarilor, pe cand cele clasice impun cateva conditii functionale pentru a putea fi utilizate.