close

Va mai aduceti aminte de acest articol? Este unul dintre cele mai populare articole de pe freshhome.ro. Astazi ne-am decis sa va oferim o continuare a acestui articol si sa va prezentam 20 de poze cu idei pentru camera baietilor. Mai mult ca sigur ca printre cititorii acestui blog se afla si parinti de baieti, astfel ca suntem convinsi ca o sa va placa pozele de mai jos. Nu uitati sa lasati un comentariu cu poza preferata si ce ati dori dvs sa aveti in camera copiilor dvs ! 🙂

Iata cele 20 de idei de amenajari pentru camerele de baieti:

dormitor baieti 3

dormitor baieti 4

dormitor baieti 5

dormitor adolescenti

dormitor baieti
Dupa cum vedeti, pentru decorarea dormitoarelor se poate profita din plin si de amenajarile naturale, fie pentru a amplasa o biblioteca sau un sifornier, fie pentru a sustine partea laterala a unui pat. Nu e neaparat ca respectiva camera sa contina jucarii, ci mai degraba sa fie decorata in functie de varsta baietilor.
Pentru cei mici, culorile vii le pot stimula imaginatia, in timp ce pentru adolescenti, o camera ordonata, bine pusa la punct, cel putin din punct de vedere al amenajarilor interioare, e mult mai de efect.
dormitor baieti 10

dormitor baieti 6

dormitor baieti 7

dormitor baieti 8

dormitor baieti 9Ideea principala a dormitorului trebui sa se asocieze cu personalitatea copiilor/copilului. Totusi, pentru cei mici, sunt recomandate culorile vii, intrucat se pare ca le stimuleaza imaginatia si le mentin buna dispozitie. In plus, oferta de mobilier este bogata cam in fiecare magazin de mobila, astfel ca dormitoarele pot fi decorate cu tot ce le trebuie cu sume relativ mici.

dormitor baieti 15 dormitor baieti 11 dormitor baieti 12 dormitor baieti 13 dormitor baieti 14
dormitor baieti 20

dormitor baieti 16

dormitor baieti 17

dormitor baieti 18

dormitor baieti 19

Sfaturi pentru amenajarea si decorarea unui dormitor pentru baieti:

Din punct de vedere cromatic, cel mai des intalnite culori pentru dormitoarele baietilor sunt albastru, alb, gri sau maro, asadar culori mai reci fata de dormitoarele pentru fetite. Daca vrei sa iesi din tipare, alege un mix de culori rece-cald, precum : albastru-galben-maro, rosu si albastru, verde crud si grena, portocaliu si verde.
In privinta stilului, adesea parintii aleg ceva maritim, aviatic, industrial, din domeniul sporturilor sau din domeniul auto. Tine cont si de preferintele copilului. Vezi ce materii ii plac la scoala sau in timpul liber si, in functie de asta, gaseste o tematica potrivita.

[sursa: decoist.com]

Tags : camera pentru copii

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.