close

Arta Feng Shui-ului este o practica din ce in ce mai des intalnita in amenajarea unei locuinte. Oamenii isi aleg obiectele decorative, modul in care aranjeaza mobila sau culoarea acesteia in functie de energiile pozitive pe care expertii feng shui spun ca le au.

Feng Shui pentru casa este una dintre cele mai eficiente terapii inventate vreodata – felul cum va decorati casa ajuta de fapt  la vindecarea voastra. Veti elimina suferintele din trecut, durerea, tristetea sau blocajele adunate de-a lungul anilor.

feng_shui1

Pentru inceput va vom da cateva sfaturi prin care puteti incepe sa eliminati energiile negative din casa:

1. Descaltati-va inainte sa intrati in casa: In felul acesta veti lasa la intrare toata mizeria de afara, stresul de la locul de munca sau nervii acumulati in timpul zilei. Asa veti incerca sa va umpleti casa numai cu energii pozitive si sa o transformati micul vostru paradis.

2. Faceti curatenie si aranjati-va obiectele: trebuie sa recunoasteti ca dezordinea din casa va strica buna dispozitie. Este atat de stresant momentul in care va grabiti sa plecati spre munca si nu va gasiti cheile. Va enervati si plecati de acasa deja cu energii negative acumulate. Asigurati-va ca ca dormitorul, baia si dulapul sunt intr-o ordine perfecta. Asa iti vei incepe ziua cu calm si vei putea un randament mai bun pe parcursul ei.

3. Inconjurati-va cu lumina, prospetime si verdeata: Este recomandat sa va luati un apartament care are un dormitor izolat de aglomeratia de la strada. Sa fie orientat catre rasarit pentru ca soarele sa va lumineze pe tot parcursul zilei camera.  Alegeti o veioza in culori calde pentru a va linisti. Pentru ca tabloul sa fie perfect in camera trebuie neaparat sa aveti o planta sau o vaza cu flori mereu proaspete.

4. Decorati in culori calde ce calmeaza: Culorile pamantului ca albastru, verde, galben, orange va ajuta sa va calmati. Fie ca va vopsiti peretii sau alegeti lenjeria de pat sau mobila va recomandam sa folositi aceste nuante. Mobila inchisa la culoare va va da o senzatie sobritate si rigiditate.

feng-shui-2

feng_shui5

feng_shui2

feng_shui

fend_shui3

Indiferent de accesoriile pe care le veti folosi pentru crearea si atragerea energiilor pozitive in casa voastra, nu uitati sa nu aglomerati camerele. Totul trebuie sa fie cat mai aerisit, lejer, ordonat si sa nu ii lipseasca doza de oxigen.  Folositi lumanari parfumate si ca plante decorative puteti avea un bambus sau o orhidee.

feng_shui4

Un mic truc: va recomandam lampile din sare pe care le gasiti in orice farmacie naturista. Au o culoare calda, sunt confectionate din sarea din salina. Pe langa linistea oferita veti beneficia si de terapia prin sare chiar la voi in dormitor!

Tags : amenajareapartamentcameracasafeng shuiidei

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.