close

Stim ca atunci cand doriti sa incepeti redecorarea dormitorului cautati idei de design. Tocmai de aceea noi ne-am gandit sa va oferim cateva ponturi pentru a crea alaturi de voi cea mai frumoasa camera din casa. Dormitorul este o oaza de relaxare care reuseste sa creeze o conexiune intre spirit si trup. Trebuie sa fie util, aerisit si sa arate ca in reviste.

Dormitorul matrimonial trebuie sa aiba mobilierul aranjat in asa fel incat sa va puteti plimba prin camera cu usurinta. In acelasi timp aceasta trebuie suficient de incapatoare pentru a putea depozita toate hainele voastre. Pe langa haine, trebuie puteti aranja televizorul sau alte produse din aceeasi gama. Va recomandam sa folositi un pat de mijloc pentru ca fiecare din parteneri sa aiba locul lui si sa se poata cobori din pat foarte usor.

Apoi totul trebuie sa fie ordonat. Pentru ca daca abuda de dezordine si mobila asezata haotic nu va mai crea stare liniste. Doar prin ordine veti reusi sa aveti un somn linisitit, prin care sa va eliberati de incarcatura adusa de ziua care tocmai s-a incheiat.

mobila-dormitor (1)

mobila-dormitor (2)

mobila-dormitor (3)

mobila-dormitor (4)

mobila-dormitor (5)

mobila-dormitor (6)

mobila-dormitor (8)

mobila-dormitor (9)

mobila-dormitor (10)

mobila-dormitor (11)

mobila-dormitor

De altfel luminice trebuie sa fie calde, in culori cat mai pale si sa nu fie foarte multe. Ele ajuta foarte mult la completarea atmosferei relaxante. Prin intermediul sistemelor de iluminat puteti reusi sa aveti o ambianta romantica care v-a reusi sa va detensioneze in orice moment al zilei.
Puteti decora peretii cu tablouri care sa respecte aceeasi nota si sa nu fie foarte multe. Unul-doua spunem noi ca sunt sufieciente. Tablourile pot fi inlocuite cu fotografii care sa marcheze anumite momente din viata voastra.

Nu uitati ca indiferent ce modele de design vedeti, dormitorul vostru trebuie sa va faca fericiti si sa va descretiti fruntile in momentul in care intrati. Trebuie sa il redecorati in asa fel incat sa va creati un spatiu paralel pentru odihna si reincarcarea bateriilor.

Tags : amenajareamenajare dormitorapartamanearhitecturaautocolant peretecasadecordesignidei designmobila dormitormobila ieftinaMobilierpatpat dormitorpat ieftinvila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.