close
Dormitoare

Decorarea dormitorului pentru ziua de Valentine’s Day

Unul dintre principalele evenimente de dupa trecerea in noul an este Ziua Indragostitilor, ceea ce pentru romani poate avea o dubla semnificatie: mai nou, Ziua Indragostitilor este sarbatorita de Valentine’s Day, pe 14 februarie, in timp ce prin traditie, 24 februarie, de Dragobete, este ziua cuplurilor in Romania. Oricum, ideea acestui articol nu este etiologia Valentine’s Day, ci am ales sa abordam un subiect ceva mai apropiat site-ului nostru, anume decorarea dormitorului pentru aceasta zi.

Dupa cum stiti deja, aceasta zi e incarcata de romantism, deci tema principala din spatele decorarii trebuie sa fie romantismul, ori pentru asta aveti la indemana mai multe modalitati. Nu trebuie sa investiti foarte mult, nici macar in materie de timp, dar in principiu, o serie de modificari nu ar strica in dormitor, dupa a doua jumatate a lunii februarie.

Primul sfat pe care vi-l putem da este sa scapati de toate lucrurile de care nu aveti nevoie din dormitor si care nu ar trebui sa se afle acolo. Lasati spatiul cat mai liber si doar dupa ce veti fi facut acest pas va puteti gandi la alte decoratiuni.
play-with-texture-for-romantic-bedroom

valentines-day-DIY-ideas-for-mantel

red-walls-for-bedroom

beautiful-romantic-headboard

heart-shaped-rugs

love-fortres-bedroom

decorate-the-bedroom-with-string-lights

wall-decor-butterfly

grey-silk-bedding

get-a-new-bed-for-valentines-day

few-hints-of-red

romantic-velvet-bed-large-windows

romantic-bedroom-design-for-valentines-day

romantic-bedroom-declutter
Al doilea pas ar fi sa inlocuiti becurile cu lumina rece cu becuri cu lumina calda, eventual sa cumparati cateva lumanarele. Nu intotdeauna sunt o alegere buna lumanarile parfumate, asa ca daca nu ati mai cumparat pana acum si nu stiti cum tolerati mirosul, mai bine ba orientati catre lumanarele clasice. Bineinteles, nu uitati, siguranta inainte de toate, asa ca nu plasati lumanarile in apropierea perdelelor sau a alor materiale usor inflamabile.

Apoi, ar trebui sa folositi cateva nuante de rosu. Fie ca alegeti asternuturi rosii, fie ca faceti cateva decoratiuni de perete, ideea este sa pastrati bunul gust si sa nu treceti in partea kitsch-ului, intrucat ce e prea mult strica, iar prea mult rosu sau prea multe lucruri sclipitoare, fie ele si inimioare, pot depasi foarte usor granitele bunului gust.