close

V-ati gandit vreodata ca un design de cutie pentru un dormitor chiar poate fi o idee interesanta? Acest lucru este unic. Totul va fi compactat intr-o cutie si veti economisi spatiu. Sau daca ne gandim la acele momente in care ne dorim sa ajungem acasa si sa ne refugiem in propria carapace, fix de acest tip de mobilier avem nevoie. Vom transforma sensul figurat al cuvintelor in ceva real.
Un astfel de dormitor este solutia ideala cand vreti sa schimbati sensul unei camere, cand nu mai vreti ca totul sa fie conventional si in rand cu toata lumea.
Pentru unii oameni acest concept ar putea parea putin ciudat, iar pentru unii poate fi foarte creativ. Ideea principala este de a face un dormitor compact cu spatii de stocare multiple in jurul ei. De exemplu un dulap compact este creat cu usa glisanta pentru a facilita accesul la lucrurile din interiorul lui.
decor dormitor

decor dormitor1

dormitor futurist

Designerii au reusit sa perfectioneze aspectul dormitoarelor compacte stil cutie si le-au adaugat diferite functii sau accesorii. Asa au aparut dormitoarele controlate manual sau automat cu ajutorul telecomenzii. Patul poate fi coborat sau ridicat foarte usor. In interior va puteti adauga o lampa cu o lumina calda ideala pentru cei care nu pot dormi pe intuneric sau daca vreti sa cititi o carte inainte de culcare. Inclusiv dulapul, rafturile sau sertarele pot fi incorporate si accesate cu ajutorul telecomenzii. Astfel de paturi pot fi biblioteca in timpul zilei, iar daca va raman prietenii sa doarma peste noapte le puteti crea foarte usor un dormitor confortabil.

mobilier dormitor

mobilier dormitor2

mobilier dormitor4

Efectul de cutie poate denota si romantism. Totul tine de felul in care amenajati camera si luminile folosite. Ganditi-va cat de putin spatiu veti ocupa din camera si cate lucruri va puteti aduce aici. Va sfatuim sa cereti parerea unui designer pentru ca acesta va avea solutia ideala chiar si pentru cel mai mic dormitor.

Fresh Home va indeamna sa iubiti mobilierul nonconformist!

Tags : dormitor micdulap ieftinideiidei de amenajareidei dormitormobila ieftinamobilier futuristmobilier minimalistmobilier nonconformistmobilier pentru dormitor micpaturi ieftinesifonier ietinspatiu util

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.