close
Dormitoare

Dormitoare mici: cum le decoram in mod inteligent

Nu e prima oara cand scriem ceva despre dormitoare mici pe freshhome.ro. Am mai scris aici si aici. In principiu, decoarea unui dormitor mic e problematica, mai ales daca proprietarii sunt si constransi de buget. Se gaseste mobila ieftina si destul de frumoasa, insa din pacate, aceasta are deseori dimensiuni standard, care nu intotdeauna se potrivesc cu dimensiunile camerei. Mobila personalizata, in schimb, e mult mai scumpa, insa are avantajele ei evidente.

Cum se decoreaza un dormitor mic? Evident, se tine cont de spatiul locuibil si de particularitatile camerei, dar de asemenea, se pot aplica si o serie de recomandari. De exemplu, cea mai simpla metoda de a crea iluzia unui spatiu mai mare este amplasarea unei oglinzi verticale de mari dimensiuni, eventual pe partea frontala a unui sifonier. Imaginea reflectata va crea iluzia spatiului, plus ca va conferi un aspect modern.
dormitoare mici 11 dormitoare mici 10 dormitoare mici 9 dormitoare mici 8 dormitoare mici 7 dormitoare mici 6 dormitoare mici 5 dormitoare mici 4 dormitoare mici 3 dormitoare mici 2 dormitoare mici
De asemenea, nu va fie frica sa folositi elemente pliabile, cum ar fi o masuta, care poate fi oricand transformata intr-o masuta de birou. In fond, dormitorul e un loc in care trebuie sa va simtiti bine, nu un loc care trebuie sa arate in vreun fel anume.

De asemenea, pe cat posibil, dormitorul trebuie sa fie cat mai liber cu putinta; ideal ar fi chiar si daca electronicele ar lipsi, desi nu toata lumea poate face acest lucru. De asemenea, culorile ar trebui sa fie deschise, calde, dar nu pamantii (pentru ca nu vreti sa oferiti dormitorului un aspect de mormant), iar obiectele de mari dimensiuni ar trebui fie sa lipseasca, fie sa fie aranjate numai pe un spatiu anume.

Nu pot sa inchei acest articol fara sa va impartasesc un mic secret: pentru un efect vizual placut, amplasati cel putin 2 surse de lumina separata, care sa functioneze sinergic atunci cand iluminarea naturala lipseste. Daca sursele vor fi bilaterale, atunci efectul va fi amplificat.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.