close
Dormitoare

Dormitoare mici: o mega colectie pe care trebuie sa o vedeti!

Statistic vorbind, apartamentele construite in prezent sunt cu mult mai mici fata de nevoile de spatiu ale unei familii. Astfel, cele mai multe apartamente au dormitoare mici de care proprietarii nu sunt multumiti si pe care, in lipsa a prea multor idei, unii se multumesc doar sa introduca un pat dublu si poate un dulap si un televizor.

In articolul de astazi va aratam cum anume se decoreaza dormitoarele mici si care sunt factorii pe care trebuie sa-i aveti in vedere.

dormitor 35

dormitor 34

dormitor 33

dormitor 32

dormitor 31

dormitor 30

dormitor 29

dormitor 28

dormitor 27

dormitor 26

dormitor 25

dormitor 24

dormitor 23

dormitor 22

dormitor 21

dormitor 20

dormitor 19

dormitor 18

dormitor 17

dormitor 16

dormitor 15

dormitor 14

dormitor 13

dormitor 12

dormitor 11

dormitor 10

dormitor 9

dormitor 8

dormitor 7

dormitor 6

dormitor 5

dormitor 4

dormitor 3

dormitor 2

dormitor 1
Pentru ca spatiul sa nu fie o problema foarte mare, cea mai la indemana situatie este sa ganditi un design personalizat (chiar daca asta inseamna cateva cheltuieli mici in plus), care sa nu aiba prea multe elemente. Ca regula generala, daca un dormitor este ordonat iar obiectele par a se afla intr-un anume sens, problema spatiului cade in planul secund.

Nu trebuie sa faceti confuzie intre camere mari si camere aerisite (din punct de vedere al design-ului). Am vazut dormitoare imense care erau decorate intr-un mod hidos, cu dulapuri imense si in care nu se putea observa nici cea mai mica urma de stil. Daca studiati un pic colectia de mai sus, veti vedea ca cele mai multe au doar minimul necesar si, foarte important, mobilierul si elementele de decor par a se alinia intr-un mod placut.

Chiar daca in esenta un dormitor e un spatiu de odihna, el trebuie sa fie cat mai luminos. Cei mai multi oameni prefera culoarea alba, care intr-adevar, creeaza iluzia de spatiu si e si usor de intretinut, insa se poate apela si la o culoare de stejar auriu sau la culori relaxante precum nuante de mov sau de bej.

In principiu, e bine sa folositi maxim 3 culori intr-un dormitor. Daca folositi mai multe culori, exista riscul ca intreaga incapere sa para fragmentata, iar asta sa ilustreze si mai mult problema spatiului.

Tags : dormitor mic

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.