close
Dormitoare

Dormitoare pentru copii cu decoratiuni cu Batman

Fiecare copil are nevoie de un erou. Cei mici sunt expusi oricum unor exemple extrem de negative, ori asta e exact lucrul de care un parinte vrea sa-l evite. Mult mai bine e ca cei mici sa-si aleaga un model pozitiv, poate chiar un erou care sa promoveze valori corecte si sanatoase; ori in acest caz, ce eroi mai buni decat clasicii eroi ai celor mici, Batman, Superman si altii asemenea?

V-ati prins, astazi vorbim despre dormitoare pentru copii, dar nu orice dormitoare, ci cu decoratiuni cu Batman, unul dintre cei mai indragiti luptatori ai binelui din lumea desenelor animate. Desigur, astfel de dormitoare sunt potrivite numai pana la o anumita varsta, de regula pana in preajma adolescentei, cu toate ca, dupa cum vedeti mai jos, sunt si cateva accesorii care pot fi implementate in orice living, fara sa diminueze deloc aspectul, ba chiar din contra.

Avantajul principal al acestui tip de decoratiuni e faptul ca permite obtinerea unui aspect unic, mai ales ca accesorii se gasesc din plin. Pe langa acest fapt, celor mici le este stimulata imaginatia si creativitatea, plus ca fiind alaturi de eroii lor, ei se simt in siguranta si, astfel, sunt mai linistiti.
wall-decor-super-hero-batman-framed

batman-watercolor-painting-print

white-batman-from-wall

batman-wall-shelf

pallet-bed-kids-room-batman-wall

batman-kids-room-batmobile-black

colorful-bedding-batman-superhero-themed-room

batman-bed-kids-room

keep-bedding-simple-add-wall-murals

batman-bedroom-decor2

batman-bedroom-decor1

batman-bedroom-decor

batman-bedroom-decor3

batman-washi-tape-wall

cave-batman-interior-design

cave-batman-interior-design1

superhero-batman-bedroom

batman-room-themed

decorate-a-teenage-room-with-batman-theme
Chiar daca sunt decoratiuni cu caracter temporar, ele ofera celor mici un spatiu al lor, in care se simt in siguranta, plus ca vor avea mereu un motiv sa spuna cu melancolie ca a lor copilarie a fost unica si frumoasa.