close
Dormitoare

Dormitoare spectaculoase cu priveliste

Tot mai multe proiecte pe care vi le prezentam pe freshhome.ro impartasesc o caracteristica comuna, anume toate au ferestre din ce in ce mai mari, unele chiar pereti de sticla. Bineinteles, ingrijorarea perfect normala care apare in asemenea cazuri are legatura cu pierderile de caldura, in ideea in care sticla nu poate fi izolata.

Ei bine, de cele mai multe ori, problema pierderilor de caldura a fost rezolvata prin achizitia unui sistem de tamplarie din pvc cu mai multe camere si straturi de sticla, mai ales in zonele montane. Oricum, chiar si asa, sunt relativ putine casele care au ferestre imense. Majoritatea dormitoarelor din colectia pe care am alcatuit-o pentru voi nu au nevoie de sticla speciala, intrucat sunt in zone in care temperaturile fie nu scad atat de mult incat sa se puna problema pierderilor de caldura. Oricum, toate sunt dormitoare spectaculoase, iar daca aruncati o privire peste colectia de mai jos, veti vedea ca:
amazing-bedroom-view19

amazing-bedroom-view18

amazing-bedroom-view17

amazing-bedroom-view16

amazing-bedroom-view15

amazing-bedroom-view14

amazing-bedroom-view13

amazing-bedroom-view12

amazing-bedroom-view11

amazing-bedroom-view10

amazing-bedroom-view9

amazing-bedroom-view8

amazing-bedroom-view7

amazing-bedroom-view6

amazing-bedroom-view5

amazing-bedroom-view4

amazing-bedroom-view3

amazing-bedroom-view2-

amazing-bedroom-view2

amazing-bedroom-view1
1) majoritatea ofera o iluminare naturala foarte buna;
2) se creeaza un mediu relaxant, cu o priveliste de care putini alti oameni pot beneficia la un asa nivel.

In plus, astfel de ferestre mari implica si un spatiu aerist, mergand pe ideea ca privelistea nu trebuie irosita cu mobila greoaie si (deseori) inutila. Unele dintre dormitoare sunt acompaniate si de balcoane/terase deschise, de unde privelistea devine si mai spectaculoasa.

Singurul inconvenient care poate apare e necesitatea unor draperii mate, intrucat dimineata, razele soarelui pot sa devina un pic deranjante, mai ales pentru cei care nu sunt tocmai matinali. Oricum, la cat de spectaculoase sunt aceste dormitoare, probabil ca acest mic inconvenient merita sacrificiul.