close

Ma uitam astazi peste istoricul blogului si am realizat ca niciodata nu am tratat cu atentie subiectul dressingurilor. Asadar, am alcatuit pentru voi o colectie de dressinguri moderne din colectia 2014 a producatorului italian JESSI, colectie care, speram noi, o sa va inspire sa va schimbati aspectul dormitorului.

In principiu, conditia primordiala a unui dressing este existenta spatiului. Vedeti in pozele de mai jos si solutii pentru dormitoarele mici, insa in principiu, dressing-ul clasic presupune spatiu, poate chiar o camera separata. Totusi, experienta vietii la bloc ne spune ca nu toata lumea isi poate permite sa aloce o camera destinata imbracatului, motiv pentru care am ales si dressinguri moderne care pot fi amenajate in prelungirea dormitorului.

Aesthetic-walk-in-closet-in-the-corner-dissapears-into-the-backdrop-when-not-used
Organize-your-bedroom-elegantly-with-a-trendy-walk-in-closet
Modern-walk-in-closet-with-complete-range-of-accessories
Give-your-master-bedroom-a-stunning-makeover-with-a-smart-walk-in-closet
Exclusive-walk-in-closet-design-from-Jesse-with-sliding-black-doors
Leon-Pouf-adds-a-stylish-seating-option-to-the-walk-in-closet
Posh-Terence-sofa-provides-a-seating-option-inside-the-walk-in-closet
Multiple-cabinets-offer-plenty-of-storage-space-for-your-entire-wardrobe
Ghost-hanging-doors-add-contemporary-style-to-the-bedroom
Chic-sliding-glass-doors-for-the-modern-walk-in-closet
Posh-walk-in-closet-saves-up-space-with-its-ergonomic-design
Sleek-and-stylish-bedroom-in-black-and-white-with-a-walk-in-closet
Ce face un dressing sa arate sexy? Buna organizare. Observati cat de bine arata chiar si hainele aranjate intr-un mod ordonat, dar observati si cat de bine arata ca obiectele vestimentare sa aiba locuri speciale/specifice, fie ele si la vedere. Pentru a salva spatiu, puteti alege sa nu separati dressing-ul de dormitor printr-un zid. Daca totusi alegeti sa le separati, puteti oricand alege un sistem transparent de usi glisante. In conditiile in care se pastreaza ordinea, efectul vizual e placut si cat se poate de atragator. In plus, cate dintre cunostiintele voastre se pot lauda cu un dressing acasa?