close

Ideile creative pentru tabliile paturilor pot transforma complet aspectul dormitorul tau! Daca nu ne crezi, doar priveste imaginile din acest articol. Probabil deja stiti ca exista o varietate mare de dimensiuni si tesaturi pe piata de tablii pentru pat, sau spatare. Poti fie să cumperi unul simplu de-a gata pentru a se potrivi pentru orice pat, sau poti improviza și patul tau să ia un nivel de originalitate în stil personal, va fi una din acele idei creative de amenajare a dormitorului!
Oglinzi, imagini de fundal, panouri din lemn vechi, acvariu, perne, carti și chiar schiuri- atunci când vine vorba de proiectarea patului perfect, nu există limitări. Cu excepția cazului în partenerul tau de somn nu este tot atât de extravagant in dormitor. De la traditional la modern, ideile de mai jos de tăblii de pat va vor surprinde și chiar inspira. Ca de obicei, vă rugăm să nu ezitați să lăsați un comentariu și să ne spuneti care este design-ul dvs preferat!

14 idei pentru amenajarea dormitorului:

spatar pat piatra print spatar pat spatar pat oglinda tablie pat spatar lemn pat spatar pat numb spatar pat lemn spatar pat isa spatar pat baldachin spatar pat pose tablie pat pictura spatar pat perna spatar pat bambus tablie pat spatar pat textil tablie pat ceas spatar pat

Sfaturi design interior dormitor:

Dormitorul vostru in primul rand trebuie sa beneficieze de foarte lumina in timpul zilei atunci cand aveti nevoie, dar si de intuneric cand va doriti sa dormiti mai mult. Trebuie sa tineti cont si de dimensiunile inaperii in care amenajati dormitorul. Nu va puteti lua un pat prea mare si in rest sa nu mai aveti loc de absolut nimic. Designul dormitorului trebuie sa fie unul aerisit, dar si cochet in acelasi timp.

sursa: freshome.ro

Tags : design dormitordesign patdesign tablie patdormitorI2bSQi_7QUF2yEtG6VtpKfqk_xsmodele spatar patmodele tablii patspatarspatar pattablietablie pat