close

Ideile creative pentru tabliile paturilor pot transforma complet aspectul dormitorul tau! Daca nu ne crezi, doar priveste imaginile din acest articol. Probabil deja stiti ca exista o varietate mare de dimensiuni si tesaturi pe piata de tablii pentru pat, sau spatare. Poti fie să cumperi unul simplu de-a gata pentru a se potrivi pentru orice pat, sau poti improviza și patul tau să ia un nivel de originalitate în stil personal, va fi una din acele idei creative de amenajare a dormitorului!
Oglinzi, imagini de fundal, panouri din lemn vechi, acvariu, perne, carti și chiar schiuri- atunci când vine vorba de proiectarea patului perfect, nu există limitări. Cu excepția cazului în partenerul tau de somn nu este tot atât de extravagant in dormitor. De la traditional la modern, ideile de mai jos de tăblii de pat va vor surprinde și chiar inspira. Ca de obicei, vă rugăm să nu ezitați să lăsați un comentariu și să ne spuneti care este design-ul dvs preferat!

14 idei pentru amenajarea dormitorului:

tablie spatar pat spatar pat piatra spatar pat rafturi print spatar pat spatar modern pat spatar pat oglinda spatar pat tablie pat spatar pat sport spatar lemn pat spatar pat spatar pat numb spatar pat material spatar pat lemn spatar pat acvariu spatar pat isa arta spatar pat spatar pat baldachin model spatar pat spatar pat pose spatar tablie pat pictura spatar pat rafter spatar pat perna spatar pat spatar pat bambus spatar pat tablie pat spatar pat steag spatar pat textil tablie pat cart tablie pat ceas spatar pat spatar pat

Sfaturi design interior dormitor:

Dormitorul vostru in primul rand trebuie sa beneficieze de foarte lumina in timpul zilei atunci cand aveti nevoie, dar si de intuneric cand va doriti sa dormiti mai mult. Trebuie sa tineti cont si de dimensiunile inaperii in care amenajati dormitorul. Nu va puteti lua un pat prea mare si in rest sa nu mai aveti loc de absolut nimic. Designul dormitorului trebuie sa fie unul aerisit, dar si cochet in acelasi timp.

sursa: freshome.ro

zp8497586rq
Tags : design dormitordesign patdesign tablie patdormitorI2bSQi_7QUF2yEtG6VtpKfqk_xsmodele spatar patmodele tablii patspatarspatar pattablietablie pat