close

Din seria ideilor de decor pentru fiecare camera a casei voastre, astazi vom vorbi putin despre cum sa decorati un dormitor fresh, ce imbina culorile si prospetimea naturii. In momentul in care va doriti sa ii conferiti dormitorului o astfel de atmosfera va recomandam sa incepeti prin  a schimba culoare peretilor, sau cel putin a unuia dintre ei si sa folositi cat mai putina mobila. Pentru a fi cu adevarat fresh, nuantele de verde sunt cele mai potrivite, mai ales cele deschise. Verdele mereu ofera senzatia de prospetime, natura ce reinvie, curatenie, relaxare si confort.

Verdele este culoarea care va reusi sa faca orice incapere sa vibreze si sa emane energie. De altfel este foarte folosit in decorurile feng shui tocmai pentru efectele benefice si pozitive pe care le are asupra psihicului uman.

In dormitor verdele merge foarte bine sa fie combinat cu albul/ Sunt doua culori curate care impreuna reusesc sa creeze decoruri regesti. Se remarca prin simplitate, dar de o eleganta incredibila. Pentru atmosfera fresh trebuie sa lasati in dormitor doar elementele de mobilier si decorative care sunt imperativ necesare. Ce nu va este de folos puteti sa depozitate in dulapurile special create pentru lucrurile folosite mai rar.

amenajare-dormitor-mic-freshhome (1)

amenajare-dormitor-mic-freshhome (2)

amenajare-dormitor-mic-freshhome (3)

amenajare-dormitor-mic-freshhome (4)

amenajare-dormitor-mic-freshhome (5)

amenajare-dormitor-mic-freshhome (6)

amenajare-dormitor-mic-freshhome (7)

Nu este nevoie neaparat sa va pictati dormitorul cu verde, este suficient sa asezati plante verzi prin camera sau sa decorati cu obiecte in aceasta nuanta. De exemplu puteti folosi o lenjerie de pat cu verde care va va face sa dormiti mereu pe un pat care emana prospetime. Pentru a completa peisajul va recomandam sa aveti mereu betisoare sau lumanari parfumate in camera si sa le aprindeti periodic. Veti avea mirosul preferat din  natura mereu cu voi si camera va fi mereu aerisita. De altfel incercati sa acoperiti cat mai putin ferestrele, iar daca o faceti folositi perdele foarte subtiri si transparente. Senzatia de spatialitate si comunicare cu natura trebuie sa fie primordiala in momentul in care vreti sa va decorati un dormitor fresh!

Speram ca v-au inspirat fotografiile propuse de noi pentru un decor verde! Fresh Home mereu cauta cele mai bune solutii pentru voi si casa voastra!

Tags : amenajare dormitor micculori potrivite pentru dormitordecor dormitordesign dormitordormitor micidei de amenajareidei decor dormitormobila dormitormobila dormitor micmobila ieftinamobila ieftina dormitormobila la comanda

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.