close
Dormitoare

Idei de dormitoare iesite din comun

Cum ar fi sa dormiti intr-o scoica? Sau poate pe un pat de gheata? Sau, de ce nu, intr-un cuib de pasare? Pentru astazi v-am pregatit o colectie fantastica de dormitoare iesite din comun, colectie menita sa va trezeasca spiritul creativ si inovator. Unele idei sunt usor de pus in practica, altele necesita… ceva logistica. Personal, cel mai mult imi plac dormitoarele din ultimele 3 poze, cu mentiunea ca nu stiu in ce masura e viabila ultima optiune. In timpul somnului, oamenii respira pana la 200-300 de ml de apa sub forma de vapori, ceea ce automat s-ar depune pe pereti.

seashell-frame-bed
stunning-views-no-privacy-bedroom
futuristic-bedroom-design-with-glass-floor-in-glass-ceiling-walls
adorable-attic-bedroom
rocking-boat-cool-bedroom
Underwater-sea-themed-hotel-room
swimming-pool-around-bed
glamping-bedroom
ice-bedroom-romania
futuristic-bedroom-design-idea
floating-floor-bed
OGE-Birdsnest-Oge-Architects
fancy-hotel-bedroom-skylight-view
Hotel-Kakslauttanen-Finland
eagles-view-suite
bubble-bedroom
Unele dintre aceste dormitoare apartin unor hoteluri, care au vrut sa iasa din comun cu ceva, iar unele apartin unor oameni obisnuiti care au vrut doar sa-si imbunatateasca experienta… somnului. La o adica, ce poate fi mai frumos decat sa stai in zilele de vara sa urmaresti Perseidele cum intra si ard in atmosfera?

Un alt lucru pe care vreau sa-l punctez in cadrul acestor dormitoare iesite din comun e faptul ca nu toate sunt potrivite pentru o casa obisnuita. De exemplu, cati oameni isi permit ca in propriul dormitor sa aiba si o piscina sau un jacuzzi, la fel cum mai nimeni nu are suficienta gheata pentru a-si crea un pat de gheata.