close
Dormitoare

Mobila neagra pentru un dormitor electrizant !

Pentru acest inceput de saptamana am decis sa va recomandam sa va mobilati dormitorul cu o mobila neagra. Aceasta va va ajuta sa ii oferiti acestei incaperi un aspect electrizant, dar si vintage in acelasi timp. Mobilierul negru are aceasta proprietate de a oferi o doza de mister unei camere. Fie ca este vorba de dormitorul matrimonial sau de cel al copiilor, puteti combina celelalte culori cu negrul si veti obtine decorul perfect.

In camera copiilor puteti sa inveseliti spatiul prin desenarea peretilor cu tot felul de figurine indragite de cel mic. In acelasi timp acest mobilier este ideal chiar si pentru camera adolescentilor. Ba chiar prin intermediul unei astfel de reamenajari veti reusi sa va ajutati copilul sa isi puna amprenta si sa isi evidentieze nonconformismul.

Piesele de mobilier negre arata exceptional in camerele zugravite in alb. Cele doua non culori reusesc de fiecare data ca impreuna sa creeze cea mai frumoasa imagine a elegantei. Si daca va alegeti un pat in stil baldachin care sa aiba voalul alb deja dormitorul vostru are imaginea idilica si de transpunere in afara realitatii de care are nevoie.

Mobila neagra prentru un dormitor cu efect:

mobila neagra dormitor (1)

mobila neagra dormitor (2)

mobila neagra dormitor (3)

mobila neagra dormitor (4)

mobila neagra dormitor (5)

mobila neagra dormitor (6)

mobila neagra dormitor (7)

mobila neagra dormitor (8)

In general negrul poate fi combinat cu mai toate nuantele. Avand in vedere ca este o nuanta neutra si puternica reuseste sa scoata in evidenta si celelalte culori din incapere. Puteti foarte simplu sa desenati cu flori peretii si astfel sa inveseliti atmosfera. Trebuie sa tineti cont in acelasi timp de faptul ca este o nuanta pretentioasa. Fiecare fir de praf este vizibil pe o mobila neagra sau urmele lasate de un pahar pus pe noptiera. Cu siguranta acesta este singurul dezavantaj al acestei idei de amenajare. In rest totul va arata elegant si va capta atentia celor care vin in vizita.

Tags : mobila neagra