close
DormitoareMobila

Modele de dulapuri cu oglinda pentru dormitor !

Fiecare doamna si domnisoara isi doreste o oglinda mare in care sa se poata admira de fiecare data cand se pregateste sa iasa undeva. Oglinda este cel mai bun prieten al unei femei indiferent de cat se aranjeaza sau nu. Fiecare din noi se uita cel putin o data pe zi in oglinda. Pentru momentele voastre de rasfat noi v-am pregatit o serie de modele de dulapuri cu oglinda. Ne referim la acele sifoniere din dormitor. In aceasta incapere mai toti dintre noi isi depoziteaza toata garderoba. Si este normal ca oglinda trebuie sa fie la indemana, sa nu va plimbati prea mult prin casa in momentul in care probati hainele si nu va decideti cu care sa va imbracati.

Dar oglinzile sunt potrivite si pentru barbati. Sunt unii care de foarte multe ori petrec mai mult timp in oglinda inainte de a iesi din casa ca o femeie. Fiecare din noi, indiferent de varsta sau sex, are nevoie de o oglinda care sa ne permita sa ne analizam in intregime.

Si in plus, va spuneam intr-un articol anterior, ca oglinda poate da senzatia de mai mare unui spatiu. Si daca o aveti montata pe usa sifonierului va mari zona de confort, adica cea a patului. Veti reusi sa imbinati doua elemenete : spatiu si functionalitate.

Hai sa admiram impreuna ideile de amenajare si modelele de dulapuri cu oglinda pentru dormitorul vostru:

modele dulapuri cu oglinda (1)

modele dulapuri cu oglinda (2)

modele dulapuri cu oglinda (2)

modele dulapuri cu oglinda (3)

modele dulapuri cu oglinda (4)

modele dulapuri cu oglinda (5)

modele dulapuri cu oglinda (6)

modele dulapuri cu oglinda (7)

modele dulapuri cu oglinda (8)

modele dulapuri cu oglinda (1)

Ati vazut ca mai sus v-am prezentat idei cu usile dulapului imbracate complet in oglinzi si unele partiale. Totul este in functie de ceea ce va place voua mai mult si de ce simtiti ca aveti nevoie. In acelasi timp trebuie sa fiti constienti ca astfel de usi sunt si destul de pretentioase. De fiecare data cand veti deschide sifonierul amprentele degetelor voastre vor ramane pe oglinda. Si daca vreti ca eleganta sa se pastreze va trebui sa aveti grija ca oglinda sa arate impecabil mai mereu.

Asteptam si ideile voastre de decor si de a amenaja un dulap cu oglinzi pe email la: contact@freshhome.ro! 🙂

Tags : dulapuri cu oglinda