close
Dormitoare

Pat baldachin – pentru aspectul tropical al dormitorului!

In fiecare din noi se ascunde o urma de visare, de boemitate si de dorinta de a fi altfel decat ceilalti. Toti iubim frumosul si il vedem in felul nostru in functie de perceptie si de proiectarea gandurilor in lumea reala. Si in materie de redecorare a casei suntem extraordinar de diferiti. Unii iubesc culorile inchise, altii pe cele deschise, unora le place mobila vintage, altora cea moderna. Dar indiferent de toate astea, cu siguranta mai toti ne-am gandit cum ar fi sa avem un pat baldachin in dormitor. Este acea caracteristica ce ne transforma dormitorul intr-o incapere cu iz tropical. In momentul in care ne achizionam un pat baldachim reusim sa ii oferim dormitorlui o alta dimensiune. Va emana o atmosfera linistita, dar si romantica. Exista foarte multe camere de hotel care au un astfel de mobilier special pentru cuplurile de indragostiti. Astfel aveti sansa sa aduceti acasa acel iz de visare. Acum nimeni si nimic nu va mai putea sa va ia intimitatea mult dorita.

Sunt potrivite pentru incaperile de dimensiuni mai mari pentru ca acesta ocupa destul de mult spatiu. Plus ca mai aveti nevoie si de alte piese de mobilier in camera pentru ca ea sa fie completa. Daca aveti ferestre mai mari va recomandam sa il pozitionati in aproprierea lor pentru ca dimineata soarele sa se joace prin asternuturile voastre.

Hai sa urmarim cateva imagini insiprationale care sa va convinga ca acest tip de pat este ideal pentru dormitorul vostru:

pat baldachin (1)

pat baldachin

pat baldachin (10)

pat baldachin (9)

pat baldachin (8)

pat baldachin (7)

pat baldachin (6)

pat baldachin (5)

pat baldachin (4)

pat baldachin (3)

pat baldachin (2)

Nu-i asa ca ati ramas fascinati si ati reusit sa intrati in acea stare de vis? Va veti simti ca in acele zi de plaja in care alegeti sa va inchiriati un baldachin si sa stati la soare si sa ascultati sunetul marii. Iar daca va doriti sa aveti cu voi in permanenta aceasta stare va puteti alege o coloana sonora care mereu sa se auda pe fundal. Tineti cont si de lumini pentru a pune in evidenta trairile conferite de o astfel de amenajare. Ele trebuie sa fie in nuante blande si sa incercati sa lasati pe timpul zilei sa patrunda cat mai multa lumina naturala.

Acum mai trebuie doar sa va cumparati un pat baldachin si sa va lasati purtati de amalgamul de sentimente si stari oferite!

Fresh Home iubeste si viseaza impreuna cu voi!

Tags : pat baldachin

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.