close

Suntem convinsi ca ati auzit de paturi din paleti. Nu, nu sunt o inventie recenta, insa doar in ultimii ani au inceput sa fie populare. In ciuda faptului ca sunt produse low cost, aceste paturi sunt super rezistente, iar asta datorita scopului lor functional, acela de a oferi sprijin unor greutati care ajung deseori si pana la 500 de kilograme. Cu alte cuvinte, sunt rezistente si pot fi inlocuite la un pret mic in caz ca se defecteaza, spre deosebire de componentele paturilor clasice, care sunt adeseori mai scumpe si prea putin rezistente.

In plus, daca sunt facute bine, atunci ele mai au un avantaj: nu scartaie. Singurul pret care trebuie platit e cel pentru paleti, la care se adauga eventualele costuri pentru vopsea si sisteme de fixare (care sunt mult prea ieftine ca sa influenteze cu ceva pretul patului. Personal, recomand si achizitia unor sisteme de prindere pentru saltea, tocmai pentru ca aceasta sa nu se miste in timpul somnului.
pallet-bed-diy

white-decor-scandinavian-pallet-bed

attic-bedroom-pallets-bed

master-bedroom-pallets

white-painted-floor-scandinavian

pallet-ideas-for-the-bedroom

night-stand-pallet-bed-frame1

unusual-pallet-bed

painted-turquoise-frame-bed

pallet-bed-bedroom1-1

attic-pallet-bed

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kids-bedroom-pallet-bed

basement-bedroom

attic-room-big-pallet-bed

gallery-bedroom-pallet-bed

attic-shared-room-featuring-pallet-beds

night-stand-pallet-bed-frame

bohemian-cluj-apartment-bedrom-made-from-pallets-for-two1

bohemian-cluj-apartment-bedrom-made-from-pallets1
In plus, posibilitatile sunt infinite: in functie de spatiul disponibil puteti concepe un pat din 1-3 siruri de paleti (vopsiti in orice culoare vreti voi), cu o inaltime potrivita. Mai mult, puteti face chiar si un suport pentru spate tot din paleti, dar si veioze sau chiar locuri speciale pentru citit/depozitat cartile.

Unii prefera sa instaleze rotile paturilor, insa nu stiu in ce masura este o idee buna, pentru ca distruge intr-o oarecare masura efectul vizual. Cele mai multe paturi din paleti sunt oricum destul de usor de demontat, astfel ca atunci cand este cazul, ele pot fi pur si simplu desfacute in bucati si mutate.