close

Una dintre studiile cele mai apropriate ale psihilogilor au fost cele care au demonstrat faptul ca inteligenta si creativitatea copiilor sunt dezvoltate si influentate pe seama locurilor in care ei isi petrec cea mai mare parte din viata. Asa cum copiilor cu varste cuprinse intre cateva saptamani si un an li se aseaza deasupra patutului mici jucarii suspendate, menite sa le atraga atentia, copiilor cu varste mai mari ar trebui sa li se amenajeze dormitorul intr-un mod cat mai creativ si mai interesant cu putinta.

mobilier animale 15

dormitor copii

dormitor copii 2

dormitor copii 3

dormitor copii 4

dormitor copii 5

dormitor copii 6

dormitor copii 7

dormitor copii 8

dormitor copii 9

dormitor copii 10

dormitor copii 11

dormitor copii 12

dormitor copii 13

dormitor copii 14

dormitor copii 15
Micul paradis pe care il puteti crea astfel micutilor nu face decat sa le mareasca creativitatea celor mici, sa le imbunatateasca coeficientul de inteligenta si sa-i faca pe juniori sa se simta in siguranta intr-un paradis creat special pentru ei.

In oferta producatorilor de paturi pentru copii si, in general, de mobilier se gasesc produse unice si bine realizate, cu un design superb, adaptat temelor principale iubite de cei mici. De exemplu, fetitele adora sa aiba propria caleasca sau propriul castel, intrucat se considera printese, iar baietii adora paturile in forma de masina (de curse, de politie sau de pompieri), pentru simplul fapt ca ajung sa se identifice cu fiecare dintre cei care utilizeaza in viata reala masinile mentionate mai sus.

Dupa cum vedeti in pozele de mai sus, sunt paturi frumoase, nu foarte scumpe, dar care necesita de multe ori si alte amenajari. Desi ele s-ar putea sa coste un pic in plus, de multe ori garanteaza fericirea celor mici, lucu care in mod clar merita orice fel de investitii.

Tags : paturi copii

2 Comments

  1. Buna ziua,

    Din pacate noi nu comercializam mobila. Fresh Home este un site dedicat ideilor in materie de design si decoratiuni interioare si exterioare. Noi incercam de fiecare data sa va oferim tendintele in materie de amenajare ale anului in curs. In schimb daca veti merge cu imaginea acestui patut pentru copii la un magazin specializat in realizarea mobilei la comanda, cu siguranta va vor putea ajuta. In acest caz dumneavoastra veti putea alege dimensiunile si eventual sa folositi alte culori.

    O zi cat mai placuta sa aveti!

  2. Buna seara!sunt interesanta de patul autobuz ptr copii .vreau sa stiu ce dimensiuni are si ce pret ?Va multumesc frumos!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.