close
Dormitoare

Paturile suspendate, o solutie utila sau nu?

Cand vine vorba de paturi suspendate, multi oameni tind sa le confunde cu paturile supraetajate din caminele studentesti. Modelele pe care vi le vom prezenta astazi nu au nimic de-a face cu paturile supraetajate, intrucat ele dau un alt sens notiunii de paturi suspendate.

In principiu, cel putin in camerele relativ mici, acest tip de paturi ofera un avantaj major: permit folosirea spatiului de sub pat pentru depozitare, lucru care arareori este posibil in cazul modelelor clasice.
pat suspendat
pat suspendat 2
In plus, pentru cei care nu cauta sa salveze spatiu, ci cauta doar modalitati diferite de a-si transforma dormitorul intr-un spatiu unic, dar comfortabil, paturile de tip leagan pot reprezenta solutia perfecta, fara ca acest lucru sa insemne ca ele trebuie sa fie la o distanta considerabila de sol.
pat suspendat 6

pat suspendat 3
pat suspendat 4
pat suspendat 5
Totusi, multa lume e reticenta la acest tip de design, de regula pentru ca nu vor sa aiba lanturi sau alte elemente de fixare legate de tavan. E de inteles acest lucru, insa trebuie sa recunoastem ca unele modele din cele de mai sus se potrivesc perfect incaperilor in care au fost amplasate.

Potrivite pentru terase

Daca pana acum am vorbit de paturi suspendate pentru interior, seria a doua de poze va fi dedicata modelelor pentru exterior.
pat suspendat pentru exterior

pat suspendat pentru exterior 2
pat suspendat pentru exterior 3
pat suspendat pentru exterior 4

pat suspendat pentru exterior 5
Ganditi-va la aceste modele ca la niste hamace pentru 2 sau mai multe persoane, dar care spre deosebire de cele solide, sunt mai late si au o baza solida. Ofera 2 avantaje majore: arata bine pe orice terasa si in plus, pot fi locul perfect de petrecere al timpului liber cu prietenii.

Voi ce ziceti? Ati accepta sa va instalati paturi suspendate in casa? Dar afara, pe terasa?

Tags : paturi suspendate

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.