close

Stiti zicala care spune ca nu se face primavara cu o singura floare? Ei bine, e cat se poate de adevarata, insa daca o transpunem in lucrurile care ne intereseaza pe noi, in speta arhitectura si designul interior, poate face o diferenta. Azi vorbim despre gradini minimaliste, cu mentiunea ca termenul de gradina e un pic fortat, dupa cum o sa vedeti.

Intr-o societate dominata de betoane, ciment si tot mai putin spatiu verde, fiecare planta, arbore sau floare reprezinta un mic succes in fata tendintei actuale de sugrumare a naturii; iar daca spatiul respectiv ajuta si la obtinerea unui efect vizual placut, cu atat mai bine.

In conditiile in care spatiile devin tot mai mici, proprietatile tot mai scumpe, micii copaci sunt o gura de oxigen, de viata daca vreti; iar viata, aruncati o privire mai jos, poate fi folosita la design-ul interior.
Courtyard-with-tall-walls-and-a-tree-growing-through-the-deck

Small-courtyard-with-just-enough-room-for-a-tree

Square-courtyard-with-a-tree-in-a-Portuguese-building

Bright-Japanese-courtyard-with-a-small-tropical-tree

Courtyard-with-rock-garden-and-surrounding-deck

Narrow-courtyard-with-a-single-tall-tree

Bathroom-with-walkout-to-a-bright-courtyard

Small-natural-area-for-a-tree-inside-a-home

Small-courtyard-OM-House-by-Studio-Guilherme-Torres

Tiny-courtyard-beside-a-kitchen-in-an-Indonesian-home

Seating-areas-in-a-building-separated-by-a-small-courtyard

Small-and-serene-courtyard-with-a-touch-of-greenery-

Beautiful-courtyard-with-pebbles-for-a-natural-flooring-look

Living-room-that-looks-in-on-a-gorgeous-green-courtyard

Long-and-linear-courtyard-with-bamboo

Living-room-that-looks-out-into-bright-courtyard
Personal, nu-mi place ideea de a imprejmui cu pietre copacii, insa stim ca ei nu patesc nimic atat timp cat solul e bine ingrijit si au parte de caldura. Daca preferati acest tip de decoratiune, chiar si pentru interior, sa luati in calcul si posibilitatea de a tine plantele/arborii intr-un ghiveci inalt.

De asemenea, daca alegeti sa amenajati un mic spatiu verde in imediata vecinatate a casei, atunci aveti grija sa aiba loc suficient pentru a se dezvolta. In lipsa lui, plantele vor exploata fiecare mica bresa pentru a se dezvolta, ceea ce poate duce la pagube materiale in structura casei sau a decoratiunilor de exterior.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.