close

In aproximativ 8 saptamani temperaturile de afara vor creste substantial si o sa petrecem mai mult timp afara decat in casa. Unul dintre cele mai relaxante lucruri posibile este de a sta afara, sub razele calde ale soarelui, pe un sezlong sau pentru un pat de exterior, lucru care din pacate, nu e posibil decat in preajma sezonului cald in Romania.

Totusi, trebuie sa recunoastem ca atunci cand vine vorba de paturi pentru exterior, ele sunt o idee buna pentru orice terasa si pentru orice curte din spate si, de ce nu, chiar si pentru acoperisul blocurilor. Totusi, spre deosebire de paturile din interiorul caselor, cele pentru exterior trebuie sa fie impermeabile sau macar stranse atunci cand se anunta conditii meteorologice nefavorabile.

Despre numarul de posibilitati, acesta este infinit: dupa cum vedeti in pozele de mai jos, puteti opta de la paturi pentru exterior agatate de crengi de copaci pana la ansambluri metalice, cu pernute mai multe si saltele moi (sau chiar ortopedice, la nevoie).
hanging-bed

tent-hanging

hanging-tree-bed

beach-side0bed

maldive-bed

modern-outdoor-bed

cool-hanging-bed

swiming-pool-beds

porch-bed

canopy-outdoor-bed

bamboo-bed-like-bali

lake-bed

rattan-outdoor-bed

javanese-outdoor-sun-bed-lounge1

lit-a-baldaquin-de-jardin-contemporain

outdoor-furniture-from-dedon

rooftop-sun-bed

bbq-area-sunbeds

porch-modern-love

jacuzzi-rooftop

pergola-hanging-bed

cool-rooftop-beds

rooftop-porch-beds

balcony-porch-bed

porch-hanging-beds

porch-hanging-bed

contemporary-beds

modern-balcony-beds

amazing-outdoor-bed-view

backyard-corner-bed

sunken-beds

outdoor-sun-beds

pergola-beds-pool1

modern-swiming-pool-beds

fence-backyard-bed

outdoor-beds-backyard
In schimb, paturile acestea trebuie sa fie protejate impotriva umiditatii, tocmai pentru a evita putrezirea materialului interior, dar si pentru a evita formarea unor colonii de bacterii, tocmai pentru a evita probleme dermatologice sau probleme infectioase mai grave. Tot din aceleasi considerente, fiecare saltea trebuie dezinfectata inainte de a se sta pe ea.

Pentru suprafetele mici se recomanda ansambluri metalice, care pot fi dezmembrate usor. Astfel, se poate proteja si patul impotriva agentilor corozivi din mediul exterior, dar pe deasupra, atunci cand nu e nevoie de el, poate fi dezmembrat si depozitat, tocmai pentru a nu ocupa spatiul degeaba.