close

V-ati gandit vreodata ca balconul poate fi transformat foarte simplu intr-un loc perfect pentru relaxare si odihna? Cu putina imaginatie si un minim de efort, poate deveni cel mai frumos coltisor al casei dumneavoastra. Chiar daca nu beneficiati de balcoane mari si spatioase, exista solutii de amenajare si pentru cele mai mici. Fie ca locuiti intr-un apartament, la bloc sau intr-o casa, la curte, imaginile de mai jos va vor inspira in alegerea decorului potrivit pentru balcon.balcony_design

35-karsi-konulmaz-taraca-1111294

1801497

Awesome-Balcony-Design

contemporary-balcony-designs-ideas

guestroom-balcony-yangshuo

Modern-Balcony-Design

Retreat_Balcony5

rug-picture

Inainte sa va apucati de amenajat, trebuie sa priviti spatiul in ansamblu si sa va decideti ce fel de loc vreti sa fie. In functie de spatiu, puteti sa-l decorati doar cu o masuta, doua scaune si niste plante, daca este un balcon mic, sau poate deveni un spatiu pentru servit cina ori pentru petreceri cu prietenii.

Ganditi-va care v-ar placea sa fie rezultatul final si ce asteptari aveti. Alegeti piesele de mobilier astfel incat sa se potriveasca ai sa va ofere spatiu, pentru ca ultimul lucru pe care doriti sa-l obtineti este un balcon incarcat, aglomerat si neaerisit.

Daca aveti un balcon mic, cele mai bune alegeri sunt doua scaunele mici si o masuta, eventual din fier forjat si niste flori in ghiveci ori arbusti, care sa anime spatiul. Daca va bucurati de un balcon mare si spatios, puteti investi in niste canapele mai sofisticate, fotolii sau, eventual, un balansoar. Materialele pot fi lemn sau fier forjat. Nu uitati de plante, pentru ca ele vor da viata locului si il vor face mai relaxant si mai imbientor. Ca si recomandari, cativa arbusti, niste flori in ghiveci sau plante agatatoare.

De asemenea, daca spatiul va permite, puteti transforma balconul intr-o adevarata gradina. Inspirati-va din gradinile asiatice si alegeti plante specifice. Pentru ca decorul sa fie complet, puteti amplasa cateva statui, o fantana mica si o bancuta.

Tags : amenajarebalcondecorMobilieroaza de relaxarespatiu

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.